Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Populariteit groeit – Maar liefst 10 Realwood kleuren in de collectie

Populariteit groeit – Maar liefst 10 Realwood kleuren in de collectie

Als je met Didier en Henk van KUFA Raamsystemen uit IJmuiden aan tafel zit, dan weet je 100% zeker dat er een verhaal met visie komt. Het gehele team weet als geen ander, onder andere door de jarenlang opgebouwde ervaring in de kozijnenmarkt, wat er speelt, wat werkt en wat niet (!) werkt. Door de partners weet Kufa tevens precies wat de uiteindelijke eindgebruiker wil. Didier en Henk vertellen dat op dit moment meer dan 80% van KUFA raamkozijnen wordt geleverd met houtnerffolie.

“Al onze partners maken er al veel gebruik van”, vertelt de altijd zichtbaar bevlogen Henk. “We kunnen dan ook zeker stellen dat de populariteit verder is toegenomen sinds we niet alleen enkel HVL® in ons assortiment hebben, maar ook de dubbele HVL® verbinding. De Realwood folies® zijn een groot succes. Er is veel vraag naar. Wat zeg ik? De vraag neemt alleen maar toe! Met name ook dit jaar – 2019 – zien we weer een toename.”

Overige kleuren.

 

Volgens het tweetal heeft deze Realwood folie® dan ook de absolute toekomst. “Er is een ruim assortiment kleuren voor kunststof kozijnen”, vertelt Didier. “We gaan in de samenstelling van onze collectie uiteraard niet over één nacht ijs: alleen kwalitatief hoogwaardige houtnerffolies komen in de verkoop. En, we geven er 10 jaar garantie op. Mede daarom geloven wij zéér in de toekomst van dit product. Sinds april van dit jaar telt de gehele collectie maar liefst 10 Realwood folies®.” Henk en Didier moeten lachen. “Dat laatste wilden we uiteraard niet ongenoemd laten. We blijven onze partners – en daardoor de markt – verrassen en verblijden.”

Acrylcolor

Naast de vele verschillende houtnerffolies mag ook Acrylcolor niet ongenoemd blijven. “Dit is een absoluut hot item omdat alleen in Nederland deze Acrylcolor leverbaar is op de profiel serie S9000.NL”. “Door middel van coëxtrusie worden de PVC-basisprofielen en het gekleurde acrylglas in één handeling onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door dit samensmelten van de beide materialen ontstaat een zijdemat gekleurd profieloppervlak dat probleemloos is bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden. Van ijzige winterse koude tot tropische temperaturen in de zomer. En, alles wat daar tussenin zit.”

‘Alleen kwalitatief hoogwaardige houtnerffolies komen in de verkoop’

Bij Kufa Raamsystemen zijn de volgende kleurmogelijkheden leverbaar: enkelzijdig, dubbelzijdig, in BI-color én niet te vergeten: het is ook mogelijk om de folies op hefschuifpuien en imitatieschuiframen aan te brengen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details