Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Premières en optimalisaties van bestaande producten

Premières en optimalisaties van bestaande producten

Nabeschouwing PolycloseKlaes

De stand van Klaes was een duidelijk bewijs dat de experts van het softwarehuis niet stil zitten en dagelijks blijven werken aan oplossingen die klanten kunnen helpen om hun processen te optimaliseren. 

Tijdens Polyclose werden opnieuw een aantal innovatieve premières in de kijker gezet. De intuïtieve Klaes Montageplanung zorgt voor een efficiënte koppeling van de montageplanning met de bestellingen. Dankzij een eenvoudig invoersysteem worden bestellingen en productiemiddelen systematisch ingepland en volgt er snel en betrouwbaar informatie die belangrijk is voor de werking van het bedrijf. De webapplicatie Klaes zeit heeft alles te maken met de tijdsregistratie: van het vastleggen van aankomst en vertrek tot de tijdsplanning van bestellingen. Deze informatie kan geraadpleegd worden op smartphone en tablet, PC, scanner en terminal. Klaes cRM Solution is een sterk geïntegreerde oplossing voor verkoopmanagement, waarbij gegevens gemakkelijk ingegeven kunnen worden door een gestandaardiseerde manier van werken.

Uiteraard konden de bezoekers bij de IT-specialist terecht voor demonstraties van het volledige portfolio aan softwareoplossingen. Een paar voorbeelden zijn Klaes e-prod voor een papierloze organisatie van de productie, Alu plus voor fabrikanten van aluminium ramen die hun volledige workflow met één software in kaart willen brengen en DMS Integration voor een eenvoudige en snelle toegang tot gearchiveerde documenten en e-mails.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details