Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Probleemloos werken met elektronische toegangssystemen dankzij gedegen advies

Probleemloos werken met elektronische toegangssystemen dankzij gedegen advies

Het lijkt soms wel een jungle, de wereld van de elektronische toegangssystemen. Wie onbeslagen ten ijs komt, ziet door de bomen het bos niet meer. De reden is dat er door diverse merken veel beloofd wordt, maar er niet goed getoetst wordtof die beloftes ook waargemaakt worden. Burghouwt helpt haar klanten om die reden met advies dat voortkomt uit een jarenlange expertise op dit gebied.

Rob van Baars, commercieel manager bij Burghouwt, licht toe: “We inventariseren de wensen en eisen van de eindgebruiker en stellen aan de hand daarvan een plan van eisen op. We vragen de opdrachtgever welk budget men heeft uitgetrokken en doen daarna een voorstel waarin alle aspecten zijn meegenomen. Dat stopt niet bij de levering van het systeem; ook het thema onderhoud en service nemen we mee in het totaalplan.”

Het traditionele sleutelplan bij BHVK Leisure maakte plaats voor een elektronisch toegangssysteem met mechatronische XS4 GEO cilinders van Salto.

 

Onafhankelijk advies

Werken met Burghouwt heeft als voordeel dat het bedrijf niet aan één merk gebonden is. “Dat betekent dat we altijd meerdere opties hebben om de wensen van de klant mee in te vullen”, vervolgt Van Baars. “Wel moet ik erbij zeggen dat de leveranciers die we in ons pakket hebben door ons speciaal geselecteerd zijn. We doen niet zomaar zaken met een willekeurige producent. Zoals met alles wil Burghouwt een duurzaam partnerschap aangaan. Zeker wanneer het gaat om elektronische toegangscontrole, is dat belangrijk. Kwaliteit en service zijn speerpunten binnen dit gebied. Datzelfde geldt voor de installateurs die zich aan ons verbonden hebben.”

Toegang krijgen vraagt altijd nog om een mechanische handeling: het omdraaien van de knop aan de cilinder.

 

Met een historie die teruggrijpt tot 1976 is Burghouwt een niet meer weg te denken groothandel voor de bouw en industrie. “We hebben 10 vestigingen verdeeld over het land en een zeer gebruiksvriendelijke webshop”, vervolgt Van Baars. “We hebben altijd vooraan meegelopen in de ontwikkelingen op het gebied van elektronische toegangscontrole en beschikken inmiddels over een afdeling die hierin gespecialiseerd is. Zij begeleiden projecten van aanvraag tot uitvoering.”

Vakantiebungalows zonder sleutelprobleem

BHVK Leisure beheert in Zeeland meer dan 150 vakantiebungalows. Om voor eens en voor altijd van het klassieke ‘sleutelprobleem’ af te komen, schakelde men de expertise van Burghouwt in. Het traditionele sleutelplan maakte plaats voor een elektronisch toegangssysteem met mechatronische XS4 GEO cilinders van Salto. BHVK-directeur Tom van Rees is daar zeer over te spreken: “De sleutels zijn vervangen door kaarten die we snel en gemakkelijk kunnen autoriseren – voor onze gasten en ons personeel.”

Het voordeel van Salto is dat je heel eenvoudig de mechanische cilinder kunt uitwisselen voor de megatronische cilinder.

 

Burghouwt adviseerde het systeem, begeleidde de implementatie en schoolde de gebruikers. De voordelen van werken met dit elektronische toegangssystemen zijn enorm. “Onze medewerkers van de schoonmaak- en de onderhoudsdienst waren met bossen sleutels onderweg, inclusief alle risico’s op verlies en diefstal. Als iemand ad hoc in een vakantiebungalow moest zijn voor schoonmaak of een reparatie, moest hij of zij wel net de juiste sleutel bij zich hebben. Zo niet, dan moest die extra op ons kantoor worden opgehaald. Ergerlijk en tijdrovend”, aldus Van Rees.

Peter Hovenga, specialist elektronisch toegangsbeheer bij Burghouwt, vertelt: ““De Salto XS4 GEO cilinders bieden een zogenaamde megatronische oplossing. De cilinder werkt elektronisch, met een kaart of een elektronische sleutelhanger die je bij de cilinder houdt, maar vraagt altijd nog om een mechanische handeling: het omdraaien van de knop aan de cilinder.”

Van Rees: “Burghouwt wees ons op de cilinders van Salto. Er zijn verschillende aanbieders op de markt, maar het voordeel van Salto is dat je heel eenvoudig de mechanische cilinder kunt uitwisselen voor de megatronische cilinder. Zonder dure aanpassingen of reparaties aan je deur.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details