Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Profielsysteemfamilie voor ramen en deuren is meer dan compleet!
SYNEGO HST

Profielsysteemfamilie voor ramen en deuren is meer dan compleet!

‘Create difference, grow business’

REHAU ontwikkelt zich steeds meer van een profielsysteemhuis naar een ‘omnichannel systeemprovider’ die de complete keten bewerkt en ondersteunt. Van productie tot en met marktbewerking en digitale WINDOW.ID identificatie, waarbij de profielsystemen van productie tot en met recycling gevolgd kunnen worden. “Om de complete keten van dienst te kunnen zijn, is een compleet productenpakket nodig”, benadrukt Edwin van Houten, commercieel manager Benelux Window Solutions bij REHAU. “Hier spelen wij onder andere op in met de REHAU SYNEGO-NL profielsysteemfamilie, die anno 2022 méér dan compleet is.”

De voordelen van de SYNEGO-NL profielen.

REHAU ontwikkelt, produceert en verkoopt vooruitstrevende systemen voor kunststof kozijnen, ramen en deuren, die net zo modern zijn als ons leven. Systemen waardoor we niet alleen de wereld om ons heen kunnen zien, maar die ook zorgen voor maximale daglichtinval en ruim voldoende frisse lucht. Systemen die inbrekers afschrikken voordat er iets gebeurt. Maar ook systemen die in vorm én kleur perfect aansluiten bij onze gevels. De REHAU SYNEGO-NL familie brengt deze eigenschappen naar het allerhoogste niveau. 

SYNEGO SLIDE.

“SYNEGO-NL omvat zowel (draaikiep)ramen, (huis)deuren, hefschuifdeuren als inline schuifdeuren en -ramen in de meest voorkomende én bijzondere elementen”, vertelt Van Houten. “Met het profielsysteem kunnen verwerkers álle in Nederland voorkomende elementen maken. Van eenvoudige ramen tot naar buiten draaiende deuren, die naar wens ook met boven- of zijlicht geleverd kunnen worden. Zelfs ouderwetse schuiframen behoren tot de mogelijkheden.” Ook getoogde of schuine kozijnen zijn geen enkel probleem, vertelt hij. “Het profielsysteem heeft een 16° of 6° aanzicht, ook in combinatie met de RHL-verbinding. Het profielsysteem is bovendien zeer stabiel en zowel geschikt voor woningbouw als modulaire bouw (prefab woningen, chaletbouw etc.).”

Volledige kringloop in eigen hand

In combinatie met een uitgekiende kaderafdichting rondom ontstaat een onovertroffen wind-, water- en luchtdichtheid, aldus Van Houten. “Een Klasse 9A (conform DIN- EN 12208) certificering garandeert een uitstekende bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien sluiten we hiermee aan op de ambities van duurzaam bouwen van steeds meer opdrachtgevers.” 

Het gebruik van 40 tot 75% gerecycled materiaal (EcoPuls-label) tijdens de productie van de SYNEGO-NL profielsystemen draagt bij aan een positieve ecologische voetafdruk. “Kunststof kan met gemak tien keer opnieuw in het productieproces worden ingebracht, zonder in te boeten aan kwaliteit. REHAU neemt hierin haar verantwoordelijkheid, door het volledig kringloopproces in eigen hand te houden. Oude kozijnen, ramen en deuren worden actief door ons ingezameld, gereinigd, fijngemalen, gesorteerd en gerecupereerd, waarna zij worden hergebruikt in de kern van onze profielen. Alleen hierdoor kunnen wij jaarlijks 97.000 ton CO2 besparen.”

Ruim 400 designmogelijkheden

Naast duurzaamheid is ook de esthetiek geborgd. “Dankzij het KALEIDO COLOR programma hebben architecten en eindgebruikers keuze uit meer dan 400 kleur- en designafwerkingen”, vertelt Van Houten. “Daarmee bieden we voor iedere inrichting en iedere woonstijl een passende oplossing. Hierbij is het zelfs mogelijk om de sponning volledig rondom te voorzien van een kleurcoating, voor een uniforme look van de deuren en ramen.” 

Met REHAU SYNEGO NL worden woningen warm, gezellig en veilig.

Binnen de KALEIDO kleurenfamilie biedt REHAU drie opties, waarbij de SYNEGO-NL profielen naar wens worden voorzien van een hoogwaardige kleurfolie met hout-, effen en metallic motief (KALEIDO FOIL), een meerlaagse spuitlak (KALEIDO PAINT) of een bekleding met aluminium bekledingsprofielen (KALEIDO COVER).

Verwerkers en dealers gezocht!

REHAU is altijd op zoek naar verwerkers, die de kunststof SYNEGO-NL profielsystemen kunnen verwerken tot hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren. Maar ook naar dealers, die de afzetmarkt van REHAU verder helpen vergroten. 

“Verwerkers en dealers zijn bij ons verzekerd van een goed en onderscheidend systeemportfolio. Alle technische informatie is in de ruimste zin aanwezig. Voor verwerkers bieden wij bovendien een uitgebreide ondersteuning in machine-aansturing, tools én software”, besluit Van Houten. “Ook staan wij verwerkers en dealers graag bij in hun marketing en marktbewerking. Van leadgeneratie tot digitale WINDOW.ID identificatie. Verwerkers en dealers die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen vrijblijvend contact met team Benelux.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details