Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
REHAU geeft exclusieve inzichten in haar innovaties van 2020

REHAU geeft exclusieve inzichten in haar innovaties van 2020

„Create difference, grow business“

Zelfs zonder deel te nemen aan de vakbeurs van dit jaar, heeft de Window Solutions-divisie van REHAU tal van hoogtepunten en innovaties achter de hand die ze zal presenteren aan klanten, partners en geïnteresseerde partijen. Het bedrijf zet in op een aantrekkelijke digitale vakbeurs. Bezoekers kunnen de inhoud zelf verkennen of exclusieve inzichten krijgen door een persoonlijke afspraak te maken voor een rondleiding met de verantwoordelijke vertegenwoordiger. Op deze manier krijgt hij gedetailleerde informatie en antwoorden op zijn vragen.

Landesliga Nordost, FSV Erlangen Bruck - SC Feucht

Baanbrekende innovaties

Onder het motto „Create difference, grow business“, ontwikkelt REHAU baanbrekende innovaties in en rond het raam, die een aanzienlijke toegevoegde waarde creëren voor klanten en partners en die ze voor zichzelf kunnen gebruiken. REHAU biedt antwoorden op veel uitdagingen die de sector bezighouden – of het nu gaat om slimme technologieën, het aanhoudende tekort aan ge-schoolde werknemers of digitalisering. Daarnaast wordt het productportfolio uitgebreid met slimme oplossingspakketten die verder gaan dan profielsystemen in de zin van een complete systeemaanbieder. “We hechten veel belang aan het niet alleen aanbieden van productcomponenten, maar ook aan ideaal gecoördineerde totaalsystemen uit één hand, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de verschillende partners”, zegt Carsten Heuer, Head of Window Solutions en lid van de raad van bestuur bij REHAU. “Dit geldt voor ons op alle gebieden – van product over dienstverlening tot duurzaamheid.” Een mooi voorbeeld hiervan is de innovatieve montageoplossing voor de implementatie van afsluitelementen met het nieuwe SYNEGO SLIDE-systeem, dat nu ook aanvullende beveiligingsoplossingen biedt door de verder ontwikkelde generatie van de REHAU Smart Guard. ‘We breiden eenvoudige vensters uit met slimme add-ons, intelligente oplossingen, digitale diensten en duurzame materialen, zodat ze een echte meerwaarde betekenen voor onze partners, waardoor ze op hun beurt nieuwe zakelijke domeinen kunnen aanboren’, benadrukt Carsten Heuer. „

Landesliga Nordost, FSV Erlangen Bruck - SC Feucht

Doordachte systeemtoevoegingen

REHAU biedt haar klanten betrouwbare en geteste systemen met de juiste verkoopargumenten. Zo is er het GENEO-profielsysteem van RAU-FIPRO X, waarmee extra grote elementen met de beste energie-efficiëntie en geoptimaliseerde vormstabiliteit mogelijk zijn. Of de SYNEGO-profielfamilie, die nu met SYNEGO SLIDE wordt aangevuld tot een economisch schuifsysteem. Bovendien breidt REHAU zijn assortiment in de zin van een overkoepelende systeemaanbieder uit met tal van op maat gemaakte systeemtoevoegingen, zoals de valbescherming SKYFORCE, de nieuwe LINEA-handgreepserie of een slimme montageoplossing voor inklapbare schuifelementen.

Intelligente oplossingen

Met nieuwe slimme technologieën biedt REHAU haar klanten de mogelijkheid om nieuwe groeimarkten te openen, de functionele reikwijdte van het raam uit te breiden en nieuwe onder-scheidende argumenten in de verkoop aan te bieden. “We bieden geavanceerde plug-and-play-oplossingen die de toegang tot de smart home-wereld vergemakkelijken: van stand-alone oplossingen tot integratie in complete systemen”, zegt Carsten Heuer. Naast de doorontwikkeling van de REHAU Smart Guard, geldt dit ook voor intelligente ventilatie- en privacybeschermingsoplos-singen (REHAU Privacy en REHAU Shading). De nieuwe Smart Guard 2 is nu verkrijgbaar in een aanzienlijk compacter ontwerp en met nieuwe functies voor alle REHAU-raamsystemen en openingstypes.

Een primeur voor de montage

REHAU gebruikt ook het onderwerp digitalisering en biedt haar klanten nieuwe diensten aan om hun processen te optimaliseren. Dit begint met het werven van nieuwe klanten, gaat verder met planning en installatie, tot en met de klantenservice. REHAU Connect, Just Smart en onze Window ID zijn drie hoogtepunten uit dit gebied. “Met REHAU Just Smart presenteren we als innovatieleider een absolute nieuwigheid in de branche voor de montage van ramen en deuren. Ons antwoord om het toenemende tekort aan geschoolde arbeidskrachten in de industrie tegen te gaan en de kwaliteit van de raaminstallatie te verbeteren, ”legt Carsten Heuer uit. Dit bespaart partners tijd en mankracht tijdens montage, stelt hen in staat extra opdrachten uit te voeren en geeft hen weer een duidelijk concurrentievoordeel.

exp02_ast_synego_slide-kopieren

Voorbeeldige inzet van middelen

Verantwoordelijkheid jegens mens en natuur is van groot belang. REHAU heeft consequent alle productie- en inkoopprocessen duurzaam ontworpen binnen haar Window Solutions divisie en is daarmee een van de pioniers in de industrie. Maar dit succes is niet recent, want REHAU zorgt sinds 1988 voor de terugkeer van profieldelen en zorgt ervoor dat ze weer in productie worden genomen. In de afgelopen jaren, sinds 2014, is het aandeel profielen met gerecycled materiaal geleidelijk gestegen van 25% tot meer dan 40% en zal het volgend jaar zelfs toenemen tot 50%. “Met onze gesloten recyclingcyclus bieden we onze klanten al de juiste argumenten om dit belangrijke onderwerp te integreren in hun kernactiviteiten en verkoopgesprekken”, benadrukt Car-sten Heuer.

REHAU neemt zijn verantwoordelijkheid voor mens en natuur en biedt duurzame raamsystemen met geïntegreerd recyclaat voor generaties. De duurzame raamprofielen, die onder het nieuwe REHAU EcoPuls-label op de markt worden gebracht, besparen veel CO2 bij de productie in vergelijking met conventionele profielen, aangezien bij de productie van recyclaat ongeveer 88% minder uitstoot vrijkomt. In totaal kan jaarlijks 97.000 ton CO2 worden bespaard. Dit komt overeen met het niveau dat een bos met 7.800.000 bomen zou kunnen bereiken

Exclusieve inzichten

Om al deze innovaties gedetailleerd aan de professionele wereld te presenteren, zal REHAU binnenkort een digitale vakbeurs beschikbaar stellen op www.rehau.de/fensterbau2020. Hier kan de bezoeker zelf de inhoud verkennen of exclusieve inzichten krijgen door een persoonlijke af-spraak te maken voor een rondleiding met de verantwoordelijke vertegenwoordiger. Talloze vi-deo’s en documenten zijn met slechts een paar klikken te vinden. Het platform wordt ook continu bijgewerkt en uitgebreid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details