Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Renoveren met robuust deurbeslag 

Renoveren met robuust deurbeslag 

Samenwerken tot in de details

Het is meer dan alleen praktisch dat Melanie van Rijn haar kantoor in Overschie deelt met enkele vastgoedontwikkelaars en een makelaardij. Als ontwerper van interieurs en lichtprojecten werkte ze de afgelopen jaren steeds intensiever samen met haar buren. Dat heeft geleid tot een reeks projecten, vooral te vinden in de wijk Kleinpolder. “Het zijn woningen die we verduurzamen, aankleden en meestal turn key opleveren voor de verhuurmarkt, compleet met stoffering.” Bij haar styling is de deurbeslagserie Eliot van Deurklink24 een terugkerend onderdeel.

Rechthoekig Eliot deurbeslag.

Van Rijn is van oorsprong lichtontwerper. “De projecten die ik hiervoor doe zijn in het hele land te vinden. Daarin werk ik samen met architecten en installateurs om voor woningen en kantoren passende lichtplannen te ontwerpen. Die samenwerking is steeds belangrijker geworden met de komst van ledverlichting. Vroeger had je inbouw- en opbouwspots. Met led kan echter zo veel meer. Dat zie je terug in de nieuwe vormenrijkdom in armaturen en verlichtingsoplossingen. Het resultaat is vaak wel een meterkast die vol zit met drivers en gelabelde kabels en doosjes om het hele schakel- en domoticaplan beheersbaar te houden. In een beetje woning zitten zo’n 40 tot 60 spots.” 

Lichtontwerper Melanie van Rijn ontwerpt ook interieurs en past daar vaak Eliot deurbeslag toe.

Verbeteren buurt

Geleidelijk ging Van Rijn zich naast lichtontwerp ook toeleggen op interieurontwerp. “Mijn buren zijn ERA Prachthuis Makelaardij, Multi Corporation en PNL Vastgoedmanagement. Die zijn in Overschie heel actief met het verbeteren van vaak leegstaande woningen en ander vastgoed. Nog niet zo heel lang geleden was hier veel leegstand. Zij zagen de potentie van deze buurt, die onderdeel is van het grote Rotterdam, en hebben een flinke bijdrage geleverd aan het opknappen ervan. Voor mij betekende dat geleidelijk meer interieurontwerp en dus meer projecten. Zo ben ik eigenlijk in dit team gerold. Bij deze uitdagingen werk ik dan samen met constructeurs en architecten. Precies dát maakt het voor mij interessant.”

Strakke inrichting met slanke profielen voor veel daglichttoetreding in een project aan de Noortwijckstraat in Overschie.

Daglicht

“Wat de uiteindelijke status van een woning wordt is een rendementsbeslissing van de ontwikkelaar, maar de meeste woningen die we opknappen komen op de huurmarkt”, vervolgt Van Rijn. “Die leveren we turn-key op, tot aan de jaloezieën en meubels aan toe. Zo hebben we recentelijk vier woningen met een begane grond en souterrain opgeleverd aan de Van Noortwijckstraat. Grote glazen puien in de gevel en zwarte glazen puien in het interieur zorgen dat daglicht overal doordringt.” 

Bijna alle projecten worden door Van Rijn voorzien van Eliot deurbeslag. Ze koopt dat bij haar vaste leverancier Deurklink24 in. “Je zou bijna zeggen dat het onderdeel geworden is van ons team, maar als je ergens een goede ervaring mee hebt, dan blijf je daar trouw aan.” 

Robuust

Eliot is een robuust deurbeslag dat Van Rijn het meest toepast in de strakke zwarte versie. “Dit sluit heel mooi aan op onze strakke interieurs. Het voelt goed aan en dat is weer handig voor de makelaar: iedereen die een woning binnenstapt draait vaak even de deurklink om. En ze vinden het ook mooi. Bij huurwoningen is de robuustheid van deurbeslag heel belangrijk. Je wilt het niet elke keer moeten vervangen. Bovendien heeft Eliot een inbusborging aan de binnenzijde die na verloop van tijd niet lam wordt. Alle deuren, toiletten en ook de meterkast, die volgens de nieuwe norm een draaiknopsysteem moet hebben, werken we af met Eliot beslag. Deurklink24 heeft een snelle levering, zoals de naam al verklapt, en schakelt ook rap. Dus logistiek hebben ze het daar goed voor elkaar.”

Eliot rozetten, deurschilden  en deurklinken zijn verkrijgbaar in vierkante, rechthoekige en ronde uitvoering in de kleuren mat zwart, wit, grijs en koper en in nikkel satijn. Naast deze serie voert Deurklink24 een breder assortiment deurbeslag, insteeksloten, deurstoppers en andere accessoires.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details