Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Roldeursystemen voor meer vrije ruimte
heroal roldeursysteem zijn bijzonder hoogwaardig, duurzaam en weerbestendig. (Beeld: Rensteph Thompson)

Roldeursystemen voor meer vrije ruimte

Onbeperkte vormgevingsmogelijkheden

Eersteklas materialen, technische perfectie tot in het kleinste detail en een grote verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden kenmerken de efficiënte roldeursystemen van heroal. Of het nu gaat om roldeuren, bovenliggende roldeuren of rolhekken – het materiaal is een duurzame aluminiumlegering. Alle heroal roldeursystemen zijn TÜV-getest en CE-gecertificeerd en behalen optimale resultaten op het gebied van open- en sluitsnelheid, energie-efficiëntie, levensduur, bescherming tegen hagel en storm en geluidsisolatie. Integratie met smart home-systemen zorgt voor een bijzonder comfortabele bediening.

Uitgebreid portfolio

Het heroal RD 55 roldeursysteem is een slank uitgevoerd systeem met een kleine kastmaat. De roldeurlamel met een dekbreedte van 55 mm is bijzonder slank en wikkelt strak. Met het heroal RD 55 roldeursysteem kunnen elementen tot 3.500 mm breed en 3.000 mm hoog worden gecreëerd. Het systeem kan zowel open als in een gesloten kastsysteem worden gemonteerd, waarbij kastmaten tot 254 mm kunnen worden toegepast.

Het heroal RD 75 roldeursysteem is ideaal voor ruimtebesparende implementatie van grotere roldeuren met een maximale breedte van 6.000 mm en een maximale hoogte van 5.000 mm. Met een lameldekbreedte van 75 mm en diverse lamel- en uitrustingsvarianten biedt het systeem een maatwerkoplossing voor elke inbouwsituatie in zowel privé- als commerciële omgevingen. Het systeem kan zowel open als dus ook in een gesloten kastsysteem worden gemonteerd, waarbij kastmaten tot 365 mm kunnen worden toegepast. De gesloten montage van de roldeur in de kast is bijzonder elegant vormgegeven en beschermt de roldeur tegen milieu- en omgevingsinvloeden.

Het heroal RG 90 rolheksysteem vormt een ­systeemoplossing voor commerciële gebouwen met hoge veiligheidseisen, zoals in winkelgebieden. Omdat het een constante luchtuitwisseling mogelijk maakt, is het systeem ook ideaal voor de toegang tot ondergrondse garages. De roldeurbekleding bestaat uit volledig geëxtrudeerde profielen en is daarom uiterst stabiel en flexibel voor wat betreft het kleurontwerp. Dankzij de gesloten montage in de kast van 300 mm kunnen de rolhekken van het heroal RG 90 systeem op elegante wijze aan de bestaande architectuur worden aangepast.

Duurzame ontwerpdiversiteit 

Alle heroal roldeursystemen zijn voorzien van een hoogwaardige coating die ze bijzonder kleurvast en duurzaam maakt. Tevens worden hierdoor vrijwel onbeperkte vormgevingsmogelijkheden geboden. De geëxtrudeerde onderdelen van de heroal roldeuren (zoals de geleiderails) zijn voorzien van de hoogwaardige heroal hwr-poedercoating. De heroal hwr-poedercoating is verkrijgbaar in de RAL-kleuren alsmede exclusief in de kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. Fraaie visuele effecten (bijvoorbeeld hout, beton, roest) kunnen daarnaast worden gerealiseerd met het heroal SD coatingsproces. Bij rolgevormde aluminium onderdelen wordt de tweelaagse heroal diklak toegepast. Deze is ook extreem weerbestendig en zelfs gecertificeerd voor veeleisend gebruik op schepen. Ondanks de verschillende coatingprocessen zijn de oppervlakken van de geëxtrudeerde en rolgevormde onderdelen harmonieus op elkaar afgestemd.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details