Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Rvs-programma wordt uitgebreid

Rvs-programma wordt uitgebreid

Niet meer weg te denken van de Nederlandse markt, de makers van het mooie Franse balkonsysteem. Onlevel GmbH heeft een plek veroverd in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse harten. Laat het bedrijf uit Duitsland nu ook nog met goed nieuws voor het nieuwe jaar komen: men breidt het leveringsprogramma uit met mooie rvs-producten.

Van Erwin Stegenga, de Benelux agent voor Onlevel GmbH, vernemen we wat men zoal in petto heeft voor 2019. “Laat ik beginnen met het aankondigen van een gloednieuwe catalogus, die aan het begin van het nieuwe jaar uitkomt. Boordevol producten en een prachtig overzicht wat betreft de competenties van Onlevel. Wie de noviteiten live wil aanschouwen is overigens van harte welkom op Bau München, waar we acte de présence zullen geven.”

OnlevelTechnisch overzicht van de Empire State Post.

Nieuwe rvs-staander die past bij ieder hekwerk
Er was nog geen rvs-staander in het leveringsprogramma van Onlevel. Daar komt in 2019 verandering in. Stegenga licht een tipje van de sluier op: “Onder de welluidende naam ‘Empire State Post’ komt Onlevel met een rvs-staander, bedoeld voor hekwerken. Deze ronde staander is 1 meter hoog en heeft een diameter van 42 mm. Hij wordt geleverd met een voorgeboorde, ronde voetplaat. De functionaliteit van deze staander wordt nog eens kracht bijgezet door de voor gemonteerde Kronos glasklemmen. In het leveringsprogramma zal de klant twee typen staander aantreffen, een algemene met Kronos klemmen links en rechts en een hoekvariant, met klemmen op 90˚ van elkaar gemonteerd. De wanddikte van de Empire State Post is 2 mm, de staander is leverbaar in rvs 204 en 316.”

OnlevelEen detailopname van de Cobolt Point Fixing.

De Kronos klemmen zijn te gebruiken met twee laags veiligheidsglas, variërend in dikte van 8 mm tot 12,76 mm. “De maximale glasbreedte is 1200 mm. Om het grote voordeel van de Kronos klem nog eens toe te lichten: het ontwerp maakt het mogelijk om het glas van binnenuit te plaatsen. Een klem voor alles, netjes blind afgewerkt”, aldus Stegenga.

Ronde adapter voor glasplaat is functioneel én fraai
“Voor glasplaten heeft Onlevel een nieuwe adapter ontwikkeld, de ‘Cobolt Point Fixing’. Het is een ronde adapter waarmee vanaf de voorzijde de achterkant eenvoudig te stellen is”, vervolgt Stegenga zijn verhaal. “Bij de uitlijning van het glas heeft men 5 mm vrijheid in alle richtingen, waarbij de wandafstand in te stellen is van 45 mm tot 60 mm. De diameter van de Cobolt Point Fixing is 60 mm, dit zijmontagesysteem kan glasdiktes aan van 12,76 mm tot 20,76 mm.”

Tot besluit noemt Stegenga het nieuwe SkyForce Soundshield: “Met het bekende montagegemak van SkyForce kunnen nu glashoogtes van 200 cm, 250 cm en 300 cm toegepast worden. Ideaal als wind- en/of geluidsscherm.”

Tekst: Jan Mol  |  beeld: Onlevel GmbH
Uitgelichte afbeelding: 
In 2017 ontving Onlevel GmbH op Batimat de Innovations Award voor de Kronos glasklem. (Beeld: Niels WIldschut en Marcus Lenge van Onlevel GmbH nemen de award in ontvangst)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details