Safe pakt toegangsbeheer doordacht en planmatig op
02:00
29-10-2018

Safe pakt toegangsbeheer doordacht en planmatig op

Gerenommeerde expert biedt 24/7 landelijke dekking

Wat maakt dat Hunkemöller in Veendam, Jumbo Supermarkten in Heerlen, maar bijvoorbeeld ook woningcoöperatie  Woonstad in Rotterdam, Maersk en de woonzorgcentra Haaglanden, naar Safe in Barendrecht bellen als het om toegangsbeveiliging gaat?

Dat heeft niet alleen te maken met het innovatieve aanbod aan sloten dat we hier aantreffen. En ook zeker niet alleen met de projectmatige aanpak, de enorme expertise en de 24/7 spoedservice van het bedrijf.
Directeur Jacqueline Beer van Safe:  “Onze focus ligt in alle gevallen primair op beveiliging en gebruiksgemak. Maar we horen met name terug dat voor Safe gekozen wordt vanwege tevredenheid over de service. Daarin gaan we ver. Door in service steeds verwachtingen te overtreffen, bouwen we een relatie met onze klanten op. En dat lijkt ons essentieel in een vak waarin het naast vakmanschap toch vooral om vertrouwen gaat.”

Safe pakt toegangsbeheer doordacht en planmatig opJacqueline Beer van Safe.

Planmatig
Grote organisaties als retailketens, industrie en zorginstellingen, vragen Safe om een planmatige aanpak van toegangsbeheer. Beer: “Dat ervaren we dagelijks en daarom zijn we even goed een specialist in projectplanning en ICT als in degelijk hang- en sluitwerk. We hebben al die expertise in huis en laten daarnaast de betrokkenheid zien die past bij de verantwoordelijkheid die we krijgen van onze klanten. Voor die klanten komen we met pasklare oplossingen die er voor zorgen, dat veel van het beheer en daarmee veel van de zorgen, verschuiven van de klant naar onze specialisten.” Deze professionele aanpak werkt, ontdekken we. Het bedrijf groeit snel. Op de site van Safe Beveiliging staan steeds vacatures open en lezen we over nieuwe ambitieuze projecten die het bedrijf oppakt.

Safe pakt toegangsbeheer doordacht en planmatig op

Integraal
Safe houdt de ontwikkelingen in de markt voortdurend in de gaten. Het test nieuwe producten uit en alle nieuwe techniek die vooruitgang brengt, maar ook de betrouwbaarheid die haar klanten verlangen, wordt door Safe aangeboden. Ook alle ICT die bij toegangsverlening hoort, wordt door Safe volledig ondersteund. Jacqueline Beer: “Daarbij zoeken we altijd naar mogelijkheden om systemen te integreren: denk aan het louter toegang verlenen op het moment dat iemand dienst heeft. Of omgekeerd: het bijhouden van een aanwezigheidsregistratie vanuit de elektronische toegangsverlening. We doorzien dat je bij beveiliging balanceert op de grens van optimale bescherming en gebruiksgemak. Maar ook op de grens van beproefde techniek en innovatie. Daarin maken we bewuste keuzes.”

Zo bouw je in 40 jaar een reputatie op, die dus inmiddels landelijk erkend wordt.

Safe pakt toegangsbeheer doordacht en planmatig op

Flexibiliteit
Safe weet als geen ander hoe belangrijk flexibel sleutelbeheer, toegangscontrole en storingsvrije beveiliging zijn voor een organisatie. Vanuit haar expertise is Safe als geen ander in staat om toegangscontrole te combineren met veiligheid en gebruiksgemak. Al haar oplossingen zijn maatwerk, waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met een organisatie. Omdat Safe als onafhankelijke beveiligingsspecialist niet gebonden is aan één merk, heeft het de ruimte en mogelijkheid om een zo goed mogelijk product aan te bieden. Een mooi voorbeeld zijn de EVVA-sluitsystemen die Safe veelvuldig adviseert. De cilinders daarvoor kan Safe in eigen huis maken. Beer: “Dat levert niet alleen snelheid op, maar ook flexibiliteit. Als er bij een winkel of een woning een nieuwe cilinder noodzakelijk is, bouwen we die dezelfde dag nog en zit de zaak dezelfde avond weer op slot. Daar zijn we bijna uniek in.”

De visie van Safe wordt door Jacqueline Beer helder verwoord: “In ons vak kun je eigenlijk alleen maar voor de hoogste kwaliteit gaan. Dat geldt voor de geavanceerde producten die we aanbieden, maar ook voor onze technici en onze back office en ICT. Vastgoedbedrijven, corporaties, VVE’s, scholen, zorginstellingen, retailbedrijven, overheidinstanties en banken in heel het land herkennen én omarmen die kwaliteit.”   

Tekst en beeld: Safe

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Profiel partners

aluprofNieuwe beslaglijn garandeert een strakke, slanke ‘touch’