Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op BouwBeurs 2023

Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op BouwBeurs 2023

Het grootste bouwevent van Nederland zet zich weer stevig op de kaart. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari vindt BouwBeurs 2023 in Koninklijke Jaarbeurs plaats. Centraal staat de transitie in de bouw met als thema’s circulariteit, industrialisering en digitalisering. Daarmee is het event een must voor iedereen in de bouw: van opdrachtgever tot vakman, van architect tot toeleverancier. De BouwBeurs staat vol met innovatie, duurzaamheid en partnerships gericht op de toekomstbestendigheid van de bouw. Joyce van Hoef, beursmanager BouwBeurs: “Na vier jaar afwezigheid door corona merken we een grote behoefte bij bezoekers en exposanten om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Met BouwBeurs 2023 brengen we weer de hele bouwsector bij elkaar.” 

Centrale thema’s: circulariteit, industrialisering en digitalisering

BouwBeurs 2023 staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouwsector. Joyce van de Hoef, beursmanager BouwBeurs: “We komen met een groot aantal nieuwe onderdelen op het gebied van circulariteit, industrialisering en digitalisering. Zo is er een speciaal Cirkeltheater ingericht waarin bezoekers kennis kunnen opdoen over circulair ontwerpen en bouwen. Daarnaast is er het Techforum waarin het thema digitaal bouwen wordt toegelicht. Ook nieuw zijn de BouwBeurs Awards, innovaties van exposanten die de aandacht van de markt verdient. De winnaars worden tijdens de beurs bekendgemaakt. Daarnaast staan de bekende activiteiten zoals wedstrijden en diverse demo’s weer op het programma.”

Een markt in transitie, urgentie om samen te werken is groot

Op de BouwBeurs kunnen bezoekers veel nieuwe trends verwachten en wonen ze praktische demonstraties bij van nieuwe technieken. Daarnaast zijn er volop innovaties op het gebied van onder andere prefab, bouwmaterialen zoals glas en hout en andere innovaties. Maar er is ook veel ruimte om te netwerken, voor inhoudelijke debatten en voor entertainment. “We geloven sterk in een mix van professionele ontwikkeling en het delen van relevante kennis. Stikstof, de energiecrisis, de druk op de bouw om per 2050 CO2-neutraal te zijn, het maakt dat we allemaal de urgentie voelen om samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen. Samen maken we de bouw toekomstbestendig en wij kijken ernaar uit om komende februari daarvoor het platform te bieden en de markt te verbinden”, aldus Joyce van de Hoef. 

De inschrijving voor bezoekers is inmiddels geopend. Toegang tot het evenement is gratis op uitnodiging van exposanten, partners of de organisatie. Kijk voor meer informatie op www.bouwbeurslive.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details