Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Screens en rolluiken in de kijker

Screens en rolluiken in de kijker

BUILDING Shutter Systems pakt op Polyclose ook deze keer uit met enkele bijzondere nieuwigheden op vlak van screens en rolluiken, zoals de Lockscreen® FRONT Solar, de Lockscreen® INTEGRATED en de Minirol® MONO en Minirol® INTEGRATED.

Voor de renovatiemarkt presenteert de firma de Lockscreen® FRONT Solar met een volledig intrekbare onderlat en een batterij, die in de kast geïntegreerd wordt zonder zichtbare naden. Ondanks de zeer compacte kast van 110 x 115 mm is een screen met een oppervlakte tot 12 m² mogelijk, aangestuurd met een motor van 10 Nm op zonne-energie. Voor nieuwbouwprojecten biedt BUILDING Shutter Systems met de Lockscreen® INTEGRATED een screen met compacte kast en volledig intrekbare onderlat, die volledig in de spouwmuur weggewerkt wordt.

De Lockscreen® FRONT Solar met compacte kast en volledig intrekbare onderlat is ideaal voor ramen tot 12 m² en wordt aangestuurd met een motor van 10 Nm op zonne-energie.

 

Op vlak van rolluiken zet BUILDING Shutter Systems vooral in op het installatie- en gebruiksgemak. Zo stelt de firma de vernieuwde Minirol® MONO voor. Terwijl opbouwrolluiken doorgaans enkel via de achterzijde (interieur) toegankelijk zijn, opent deze unieke nieuwe, compacte kast, afhankelijk van de gekozen montage en afwerking, aan de achterzijde (interieur) ofwel aan de onderzijde (interieur).

Het is dé oplossing voor nieuwbouwwoningen waar de kast mooi weggewerkt wordt en alsnog toegankelijk blijft voor nazicht achteraf. De Minirol® INTEGRATED is een nieuw rolluiktype, waarbij de kast mooi achter slag weggewerkt kan worden. De afwerkingslaag van de buitengevel wordt tegen een specifiek ontwikkeld L-profiel aangebracht, waardoor de rolluikkast strak en naadloos geïntegreerd wordt.  

POLYCLOSE – STAND 1125

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details