Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Select Windows voordeuren isoleren als de beste

Select Windows voordeuren isoleren als de beste

Een dikke deur is goud waard

Wist je dat de voordeur een grote rol speelt bij het optimaliseren van de isolatie in huis? En dat niet alleen een goede afdichting van het deurgat belangrijk is, maar ook de dikte van de deur?

De kunststof voordeuren van Select Windows zijn tot ruim twee keer zo dik als de traditionele houten variant en ze sluiten naadloos af. Een voordeur van Select Windows is dus een goede keuze als het gaat om het verduurzamen van je woning!

Een voordeur die niet goed is geïsoleerd en niet lekker sluit kan makkelijk een ‘energielek in de gevel’ worden, waardoor warmte ontsnapt en tocht ontstaat. Dat maakt het onbehaaglijk in huis en kost bovendien geld. Een voordeur met een hoge isolatiewaarde lost dat probleem op. Daarbij geldt: dikker is altijd beter, omdat dit bijdraagt aan een lage Ud-waarde. Dit getal geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat door de deur. Hoe lager de Ud-waarde van de voordeur, hoe beter.

Ud-waarde van Select Windows Voordeuren

Select Windows voordeuren scoren heel goed op Ud-waarde. De standaard deurdikte van onze voordeuren zit tussen 70 en 82 millimeter. Een voordeur van 70mm dikte bereikt al een Ud-waarde van 0,99 en een deur van 82mm presteert nog beter, met een Ud-waarde van 0,83. Doordat we maatwerk leveren, is het in sommige situaties zelfs mogelijk om met een Select Windows voordeur een Ud-waarde van 0,49 te halen!

Het oog wil ook wat

Select Windows biedt isolerende voordeuren in alle denkbare stijlen; van klassiek of modern tot trendy. Met verschillende indelingen en vlakverdelingen tot een ruime keuze in kleuren, grepen, soorten glas, beslag en profielstijlen. De deuren inclusief deurkozijn zijn gemaakt op basis van Schüco profielen en voorzien van een isolerende kunststof dorpel, die op natuursteen lijkt. Hierdoor zijn deze deuren geschikt voor nul-op-de-meter woningen. Select Wonen Deuren hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), het SKG-keurmerk en het VKG Keurmerk.

Bij de aankoop van een Select Wonen voordeur kan daarnaast gebruik worden gemaakt van ISDE-subsidie. Kort gezegd betekent dit dat er financiële voordelen zijn bij het investeren in een energiezuinige woning.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details