Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Serres en terrasoverkappingen:  Extra ruimtes met heel wat mogelijkheden

Serres en terrasoverkappingen: Extra ruimtes met heel wat mogelijkheden

Pakweg 20 jaar geleden was een serre een aanbouw aan een achtergevel, waar het in de winter te koud was en in de zomer te warm. Vandaag is het een extra woonruimte, die ingericht is als stijlvolle orangerie, groene tuinkamer, uitbreiding van de keuken of living, poolhouse, …. Dankzij een ruim gamma aluminium systemen voor serres in alle mogelijke vormen, afmetingen en kleuren biedt Aliplast Aluminium Systems een oplossing die exact past bij de smaak en levensstijl van elke consument. Met een terrasoverkapping speelt de firma dan weer in op de trend naar outdoor living.

Aliplast Aluminium Systems Belgium is één van de belangrijkste internationale spelers in de ontwikkeling en productie van aluminium systemen voor ramen en deuren, schuifsystemen en vliesgevels, maar ook voor serres en terrasoverkappingen.

Aliplast

Een Garden Villa van Aliplast is uitgerust met dakrandprofielen en een lichtstraat in de vorm van een zadel-, schild- of pyramidedak. Deze extra ruimte kan ingericht worden als orangerie, tuinkamer, uitbreiding van keuken of living, …, maar eveneens als poolhouse.

 

“Een serre is eigenlijk een volwaardige extra ruimte op maat, die mooi aansluit op de leefruimtes en die je als gebruiker het gevoel geeft dat je op elke moment van je tuin kan genieten, ook al is dat dan van achter glas. Ze scoort hoog op vlak van thermische en akoestische isolatie, is wind- en waterdicht en geeft inbrekers geen kans”, stelt sales manager Nederland Marc Mulders. “Met een terrasoverkapping kan je dan weer buiten genieten, zonder rekening te moeten houden met regen, wind of oververhitting.”

Voor elk wat wils

Een serre kiezen, is voor de eindklant niet altijd even gemakkelijk. Dankzij een uitgebreid gamma aluminium systemen, leverbaar in een brede waaier van kleuren, kan Aliplast een oplossing bieden die exact past bij de smaak en de levensstijl van elke eindklant.

Aliplast

Aliplast biedt niet alleen oplossingen voor serres, maar ook profielen voor terrasdaken, eveneens uitgerust met beglazing of polycarbonaatplaten. Hiermee speelt de firma in op de drang van de mens om meer buiten te leven.

 

“Naast Easy Roof, een niet-thermisch onderbroken daksysteem met gelaagd glas of met platen in acrylaat of polycarbonaat, bieden we de consument verschillende oplossingen met thermisch onderbroken aluminium profielen. Zo kan men afhankelijk van de gewenste overspanning kiezen voor een Aliver 1000, 2000 (+) of 5000+. Deze serredaksystemen worden naar wens geleverd met enkel of dubbel glas, met polycarbonaatpanelen of sandwichpanelen. Je kan ook openklapbare dakramen integreren voor verluchting of rookafvoer bij brand”, licht de sales manager de mogelijkheden toe.

Aliplast

Aliplast biedt verschillende oplossingen met thermisch onderbroken aluminium profielen, waaronder de systemen uit het Aliver gamma. Deze serredaksystemen worden naar wens geleverd met enkel of dubbel glas, met polycarbonaatpanelen of sandwichpanelen.

 

“Wie nog verder wil gaan, kan kiezen voor een Garden Villa, uitgerust met dakrandprofielen en een lichtstraat in de vorm van een zadel-, schild- of pyramidedak. Ook deze serre wordt geleverd met enkel of dubbel glas of polycarbonaatplaten. De Victorian Plus, tot slot, is een thermisch geïsoleerd daksysteem in victoriaanse stijl, verkrijgbaar met vier-, acht- en twaalfzijdige waaiervormige daken, standaard uitgerust met dubbele beglazing tussen 24 en 38 mm en gemonteerd met een helling tussen 10° en 45°. Alle geïsoleerde serres kunnen met de meest gangbare raam- en deursystemen uit het Aliplast-gamma en met zonwering besteld worden.”

Comfort en vrijheid, het hele jaar door

Aliplast

De Victorian Plus, is een thermisch geïsoleerd daksysteem in victoriaanse stijl, verkrijgbaar met vier-, acht- en twaalfzijdige waaiervormige daken, standaard uitgerust met dubbele beglazing.

 

Aliplast biedt niet alleen oplossingen voor serres, maar ook profielen voor terrasdaken, eveneens uitgerust met beglazing of polycarbonaatplaten. Hiermee speelt de firma in op de drang van de mens om meer buiten te leven. Met een terrasoverkapping kan de gebruiker immers volop genieten van het terras, het hele jaar door, zonder last van de grillen van de natuur. “Een serre of terrasoverkapping met aluminium systemen van Aliplast zorgt voor comfort en vrijheid”, sluit Marc Mulders af. “Het zijn extra ruimtes, waar je op je eentje kan ontspannen en zo wegvluchten van de alledaagse drukte of samen met vrienden een gezellige tijd kan beleven.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details