Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hang- & Sluitwerk

SIEGENIA: nieuwe features voor TITAN-kozijnonderdelen

Naamloos-1

18 januari 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Comfortabel, veilig, gepersonaliseerd

Een klein detail, met een groot effect: de kozijnonderdelen van SIEGENIA zijn geschikt voor draaikiep- en draaikozijnen van kunststof of hout. TITAN-kozijnonderdelen hebben zich al veelvuldig bewezen  en overtuigen al sinds hun introductie als het gaat om gebruiksgemak, veiligheid en design. Met de laatste ontwikkelingen in de TITAN-reeks, biedt SIEGENIA producenten van ramen en handelaren nu extra voordeel als het gaat om vormgeving. Individualiseer beslagtechnieken vanaf nu nóg flexibeler met een eigen logo.

Nieuw logoclipconcept voor meer ontwerpvrijheid

De nieuwe kozijnonderdelen zijn standaard voorzien van een reliëflogo van SIEGENIA. Dankzij de logoclip voorziet u de delen op elk moment en in een handomdraai van een eigen logo op maat. Een logo op maat is al mogelijk bij kleine hoeveelheden en biedt verwerkers en handelaren een nieuwe en kostenefficiënte optie voor een eigen vormgeving. Vereenvoudig uw voorraadbeheer dankzij een sluitplaat die van verschillende logo’s kan worden voorzien. Breng eenvoudig een speciaal object-, jubilieumopdruk of specifiek merk aan. Uiteraard kunnen kozijnonderdelen met voorgemonteerde logo’s ook geleverd worden.

Overtuigend sinds de introductie op de markt 

Hét kenmerk van de kozijnonderdelen van TITAN is het grote gebruiksgemak. Dit is met name terug te voeren op de lichte bediening en de geringe slijtage dankzij de combinatie van kunststof en staal. Met de kiepsluitplaat en bijhorende vleugelheffer is het sluiten van de vleugel bijzonder eenvoudig. Bovendien garandeert dit de permanent ideale positionering van vleugel en kozijn ten opzichte van elkaar. De slijtvastheid van de kozijnonderdelen en het unieke vleugelhefconcept verlengen de levensduur van het raam en brengen het onderhoud tot een minimum terug. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

De veiligheidssluitplaten en kiepvergrendelingen zijn perfect afgestemd op de comfort paddestoelnokken van SIEGENIA: geschikt voor inbraakwerendheid tot klasse RC2, in de verharde variant zelfs tot RC4. Met een doordachte geometrie biedt ook de standaarduitvoering van de SIEGENIA-kozijnonderdelen een indrukwekkende basisveiligheid.

Bij de productie profiteren verwerkers van een effectief proces dankzij de uniforme afmetingen en schroefposities en het feit dat de kozijnonderdelen zowel links als rechts te gebruiken zijn. Alle kozijnonderdelen kunnen eenvoudig in geautomatiseerde processen worden geïntegreerd en aan de losse stang worden aangebracht.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details