Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Slimme match van binnendeur én schuifdeurkast
De Skantrae Cottage schuifdeurkasten passen goed in een hedendaagse, landelijke woonstijl.

Slimme match van binnendeur én schuifdeurkast

Het creëren van het échte thuisgevoel begint met de deuroplossingen van Skantrae uit Zevenaar. Bij Skantrae zijn ze er stellig van overtuigd dat deuren in hoge mate bepalend zijn voor de sfeer in huis. Strak of landelijk, klassiek of industrieel, deuren zetten de toon. Zéker die van Skantrae. Met de introductie van op maat gemaakte kasten met schuifdeuren brengt het bedrijf de perfecte aanvulling. Ze sluiten naadloos aan op de bestaande deurenseries van Skantrae. Dat maakt het mogelijk om het interieur van één esthetisch geheel te voorzien.

De op maat gemaakte kasten met schuifdeuren van Skantrae beantwoorden aan elke wens of behoefte. Neem nu SlimSeries, de serie binnendeuren die inspeelt op de industriële woontrend. “Met deze strak vormgegeven schuifdeurkasten met aluminium ontstaat er een modern en subtiel lijnenspel”, licht Richard Broeren, Product manager Skantrae toe. “Door het kiezen van kleur, decor of glas ontstaat de perfecte kast op maat. Bovendien vormen de schuifdeurkasten met onze SlimSeries deuren een prettig geheel en zorgen ze samen voor een perfecte harmonie. In elke ruimte.” 

Accent schuifdeurkasten sluiten aan op woningen met een jaren ’30-stijl.

Diverse lijnen

Op maat gemaakte kasten die naadloos aansluiten op bestaande deurenseries: het is een combinatie die Skantrae uniek maakt. Behalve voor de industriële SlimSeries serie geldt het ook voor de andere kastenseries. Zo past de serie Nano perfect bij een modern interieur en komt Cottage helemaal tot zijn recht binnen een landelijke woonstijl. “Ga je liever voor een rijke, klassieke uitstraling? Kies dan voor de serie Prestige”, aldus Broeren. “De Accent serie ten slotte sluit naadloos aan op woningen met een jaren ’30-stijl.” 

Skantrae SlimSeries schuifdeurkast, ideaal om te combineren met de Skantrae SlimSeries deuren.

Eigen ontwerp

Om tot het ultieme maatwerk te komen, moeten de wensen en behoeften van de eindgebruiker altijd leidend zijn. Bij Skantrae laten ze dit ook zien. Bijvoorbeeld met de speciale kastenconfigurator. “Hiermee kan iedereen de gewenste kast compleet op maat ontwerpen en samenstellen”, vervolgt Broeren. “Door achtereenvolgens het type deur, interieur, greepjes, laden, accessoires en opties te kiezen, ga je stap voor stap op weg naar het beoogde eindresultaat. Het motto bij Skantrae luidt niet voor niets ‘Aan alles gedacht!’”

Meer weten over de schuifdeurkasten van Skantrae of benieuwd naar de mogelijkheden als dealer? Neem dan contact op met Skantrae of kijk op skantrae.com.     

Deuren, accessoires en services

Het vanuit Zevenaar opererende Skantrae, onderdeel van Deli Home, bedient al meer dan 40 jaar de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Wat de vraag ook is, Skantrae geeft dankzij het uitgebreide assortiment altijd een passend antwoord. Zowel met binnendeuren als buitendeuren. Maar ook als het gaat om alle denkbare accessoires en toebehoren. En nu ook voor schuifdeurkasten op maat. 

Met Skantrae wordt er altijd gekozen voor absolute kwaliteit en duurzaamheid. Zo worden onze deuren getest volgens de KOMO-richtlijnen. Daarnaast gebruiken we alleen FSC®– en PEFC-gecertificeerd hout voor de productie van onze deuren. Die kwaliteit is ook terug te zien in ons bewerkingscentrum. Daar staat een hightech machinepark waarmee onze medewerkers iedere deur vakkundig kunnen bewerken, waaronder scharnierinkrozingen, armschaven, meerpuntsluitingen en aflakken. Hierdoor wordt een naadloze integratie, optimale veiligheid en hoogwaardige uitstraling gegarandeerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details