Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Slimme toegang, comfortabel op afstand

Slimme toegang, comfortabel op afstand

SIEGENIA bekijkt ruimtelijk comfort met een allround blik.  Inspelend op trends als connectiviteit en mobiliteit, ontwikkelt het bedrijf elke dag nieuwe, slimme oplossingen. De laatste innovatie van SIEGENIA’s toegangssystemen bevat Smart Home-functies om nog centraler aan te sturen, vergrendelen en controleren. Bovendien kunnen de systemen eenvoudig op afstand of onderweg worden bediend.

De bediening op afstand van het toegangscontrolesysteem vormt een krachtige aanvulling op de SIEGENIA Comfort App. De app was al via de eigen wifi te bedienen, maar het systeem wordt nu nog veelzijdiger dankzij de toepassingen voor slim wonen. Vanaf nu kan elke daartoe bevoegde persoon via een smartphone op ieder moment en vanaf elke plaats toegang tot het gebouw krijgen. Ook de instelling van een gasttoegang tot het vakantiehuis is eenvoudig op afstand mogelijk.  Een push-bericht geeft alle activiteiten in realtime weer.

Elegant design – maximaal bedieningscomfort

De digitale toegangscontrolesystemen van SIEGENIA – keypad, vingerscanner en transponder – combineren slimme comfortfuncties met een elegant design, eenvoudige bediening en veilig toegangsbeheer.  SIEGENIA ontwikkelde de keypad en vingerscanner in het bijzonder voor smart-home-toepassingen in de particuliere woningbouw. De transponder vormt een ideale oplossing voor zakelijke objecten.

Eenvoudige, efficiënte verwerking

De toegangscontrolesystemen laten bovendien sterke punten zien bij verwerking en montage. Naast de identieke freesmaten kan de eenvoudige, ruimtebesparende installatie zonder aparte besturingseenheid direct uitgevoerd worden. De voorgemonteerde plug & play-aansluitingen zorgen voor een doeltreffende en foutloze montage. Bovendien kunnen netwerkkoppelingen voor smart-home-scenario’s, zoals integratie van de voordeur in alarmsystemen, eenvoudig en zonder extra bedradingen gerealiseerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details