Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Snel, gemakkelijk en veilig pompen met één druk op de knop
De accuzuigheffer Veribor® 601GA in gebruik.

Snel, gemakkelijk en veilig pompen met één druk op de knop

Veilig glastransport met INNOVATIEVE ACCUZUIGHEFFERS

Bij Bohle AG, toonaangevend fabrikant en leverancier van glasbewerking en -verwerking, zetten ze continu in op vernieuwing en verbetering. Een nieuw bewijs daarvoor is de innovatieve Veribor® accuzuigheffer, een noviteit die gebruikers in vergelijking met conventionele zuigheffers met handpomp ondersteunt met een intelligent elektrisch veiligheids- en vacuümsysteem. Bovendien kan deze accu aangedreven pomp – het centrale onderdeel van het product – adaptief worden ingezet op de reeds beproefde manuele pompzuigheffers van Bohle.

De accuzuigheffer Veribor® 601A (links) en Veribor® 601GA.

Veilig hijsen en transporteren van glas begint met de zuigheffers van Bohle, een productgroep die met de veelzijdige en gemakkelijk te bedienen Veribor® accuzuigheffer weer verder is uitgebreid. Het nieuwe product staat op de eerste plaats voor meer veiligheid. Heffen, dragen of vasthouden van gasdicht materiaal, vlakke ruiten, panelen of andere producten? De slimme Veribor® maakt het met één simpele druk op de knop allemaal mogelijk. 

Het verwisselen van de accupomp is erg gemakkelijk.

“In vergelijking met conventionele pompzuigers staat deze accuzuigheffer voor nieuwe maatstaven qua veiligheid én comfort”, aldus Frank Bouwman, general manager van het in Veenendaal gevestigde Bohle Benelux BV. “Zo is handmatig pompen niet langer meer nodig. Wanneer het vacuüm daalt, start de accu aangedreven pomp automatisch opnieuw. Daardoor neemt niet alleen het gebruiksgemak toe, het komt vooral de veiligheid ten goede. Verder bespaar je aanzienlijk op moeite, energie en tijd.” 

Oplader voor de Veribor® accupomp.

Bedienbaar met één hand

Maar ook wanneer de zuigheffer van de glasplaat wordt afgehaald, blijft de pomp doorwerken. Het enige wat de gebruiker moet doen om onmiddellijk weer het vereiste vacuüm op te bouwen, is het apparaat tegen een volgend object aan houden. Dit ingenieuze hoogstandje zorgt er dan ook voor dat de Veribor® met slechts één hand kan worden bediend. Een functie die niet alleen het werkproces behoorlijk versnelt, maar ook de productiviteit een flinke boost geeft. Handig en welkom, zeker wanneer er bijvoorbeeld meerdere panelen in rap tempo van A naar B moeten worden verplaatst.

Krachtpatser

Met één acculading voorziet de nagelnieuwe zuigheffer van Bohle de gebruiker van maar liefst 600 pompeenheden. In het geval van een normale werkbelasting gaat de Veribor® dus lang mee op slechts één acculading. 

“De batterij kan in ongeveer 3 uur helemaal worden opgeladen”, gaat Bouwman verder. “Zonder oponthoud. Tijdens het laadproces kan er gewoon worden doorgewerkt. Met de meegeleverde handpomp kan de gebruiker snel en eenvoudig overschakelen op de handpompmodus. Een ander speciaal voordeel zit ‘m in de mogelijkheid dat eerder aangeschafte Veribor pompzuigers met de slimme accu aangedreven pomp simpel geüpgraded kunnen worden. Ook daarmee zorgen we voor een mooi extraatje dat geen enkele van onze concullega’s in de markt kan bieden.”  

Toonaangevend sinds 1923

Bohle AG is onderdeel van de Bohle Group, een van ’s werelds toonaangevende ontwikkelaars, fabrikanten en leveranciers van glashardware, schuifdeuroplossingen, gereedschappen, machines en verbruiksgoederen voor de verwerking en bewerking van glas. Het in 1923 opgerichte familiebedrijf heeft vandaag de dag ongeveer 400 werknemers in dienst, specialisten die op vijftien (productie)locaties in Duitsland én daarbuiten actief zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details