Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Soprema neemt bedrijf Fons Meeder B.V. over

busje2 web kopiëren

21 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Fons Meeder B.V. is een bedrijf gevestigd in Zwijndrecht en is specialist voor alle dakdekkersgereedschappen en aanverwante artikelen en producent van dakrandbeveiliging. 

Met de overname van Fons Meeder B.V. wil Soprema zijn marktpositie binnen de dakrandbeveiliging en dakdekkersgereedschappen versterken. Leo Hoekstra, CEO Soprema North Europe: “Momenteel zijn we met dochteronderneming Vlutters Tools & Safety al actief binnen de Nederlandse markt. Vlutters is gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak. De overname van Fons Meeder B.V. past perfect in onze strategie om in deze markt nog verder door te groeien.” 

Fons Meeder B.V. is complementair aan het productassortiment dat ook Vlutters Tools & Safety verkoopt. Naast producten zetten ze beiden sterk in op vakkundig advies en dit ‘dicht’ bij de klant. Zo beschikt Fons Meeder B.V. over vrachtwagens die naar klanten rijden en fungeren als mobiele shop. Op deze manier wil Soprema de dakdekker als klant nog beter ontzorgen.  

Oud-eigenaar van Fons Meeder B.V. zal voorlopig werkzaam blijven binnen het bedrijf en zal zorgen voor een volledige integratie binnen Soprema. Ook voor de 10 werknemers verandert er niets en zullen zij blijven instaan voor de dagdagelijkse afhandeling van vragen, bestellingen en leveringen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details