Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Soprema neemt bedrijf Fons Meeder B.V. over

Soprema neemt bedrijf Fons Meeder B.V. over

Fons Meeder B.V. is een bedrijf gevestigd in Zwijndrecht en is specialist voor alle dakdekkersgereedschappen en aanverwante artikelen en producent van dakrandbeveiliging. 

Met de overname van Fons Meeder B.V. wil Soprema zijn marktpositie binnen de dakrandbeveiliging en dakdekkersgereedschappen versterken. Leo Hoekstra, CEO Soprema North Europe: “Momenteel zijn we met dochteronderneming Vlutters Tools & Safety al actief binnen de Nederlandse markt. Vlutters is gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak. De overname van Fons Meeder B.V. past perfect in onze strategie om in deze markt nog verder door te groeien.” 

Fons Meeder B.V. is complementair aan het productassortiment dat ook Vlutters Tools & Safety verkoopt. Naast producten zetten ze beiden sterk in op vakkundig advies en dit ‘dicht’ bij de klant. Zo beschikt Fons Meeder B.V. over vrachtwagens die naar klanten rijden en fungeren als mobiele shop. Op deze manier wil Soprema de dakdekker als klant nog beter ontzorgen.  

Oud-eigenaar van Fons Meeder B.V. zal voorlopig werkzaam blijven binnen het bedrijf en zal zorgen voor een volledige integratie binnen Soprema. Ook voor de 10 werknemers verandert er niets en zullen zij blijven instaan voor de dagdagelijkse afhandeling van vragen, bestellingen en leveringen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details