Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Soudal neemt siliconenfabriek over van Momentive Performance Materials

Soudal neemt siliconenfabriek over van Momentive Performance Materials

De producent van lijmen, kitten en PU-schuimen, met hoofdzetel in België en 73 filialen wereldwijd, neemt de Momentive Silicone Manufacturing Plant in Bergen op Zoom over. 

De Momentive siliconenfabriek heeft 32 productiemedewerkers in dienst en produceert zowel acetoxy als neutrale siliconen voor de bouwsector. De site, met operationele productiefaciliteiten op een oppervlakte van 10.000 m², produceert siliconen van hoogwaardige kwaliteit. De knowhow en ervaring van de medewerkers past perfect bij de wereldwijde activiteiten van de Soudal Groep, die al tien productievestigingen voor mastieken over de hele wereld exploiteert. Deze extra capaciteit zal Soudal in staat stellen om de verdere verkoopgroei van hoogwaardige kitten te volgen. 

Dirk Coorevits, CEO van Soudal: “We zijn trots op deze nieuwe internationale overname. Het past perfect in onze internationale groeiambities en zorgt voor capaciteit voor toekomstige ontwikkeling. We heten alle medewerkers van de Momentive site van harte welkom bij de Soudal Groep.” 

De productieactiviteiten op de site van Bergen op Zoom blijven ongewijzigd en er zijn overeenkomsten tussen Momentive en Soudal om de ononderbroken activiteiten tijdens de transitie te behouden. Toekomstige investeringen worden al onderzocht om de output te optimaliseren en een vlotte integratie in de Soudal Group te verzekeren. De fabriek worden de 23e productiesite van Soudal wereldwijd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details