Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Spatschermen en desinfectiezuilen voor 1,5 meter maatschappij

Spatschermen en desinfectiezuilen voor 1,5 meter maatschappij

De nieuwe 1,5 meter maatschappij vraagt om diverse maatregelen in het bedrijfsleven. Denk aan het plaatsen van spatschermen om werknemers en klanten te beschermen, maar ook desinfectiezuilen voor het schoonhouden van handen en werkplekken. Comhan Holland denkt graag mee en levert aluminium oplossingen die snel en eenvoudig voor een langere periode toepasbaar zijn.

Zo helpt de aluminium groothandel om kapperszaken, supermarkten, winkels, kantoren en andere (openbare) ruimtes aan te passen naar de nieuwe 1,5 meter maatschappij. Met één doel: samen gezond blijven.

profiel-foto-2

TRANSPARANTE AFSCHERMINGEN

Comhan levert onder meer diverse aluminium profielsystemen waarmee snel en eenvoudig transparante afschermingen gemaakt kunnen worden. Denk aan preventieschermen, balieschermen, kassaschermen en spatschermen. Deze schermen zijn vooral belangrijk op plekken waar 1,5 meter afstand houden lastig(er) is, bijvoorbeeld bij de kassa, afhaalbalie of in een kleiner kantoor.

Aluminium afschermingen zijn degelijk, strak en licht in gewicht. Daarnaast is het mogelijk om een scherm van wielen te voorzien, waarmee het ook eenvoudig verplaatsbaar is. Vooral handig in kapperszaken en op (tijdelijke) terrassen.

Tip: Reinig kunststof met VuPlex®

Met VuPlex® blijft kunststof glashelder, schoon en anti-statisch. Dit is een ideaal middel voor reiniging en onderhoud van hoogglans kunststof oppervlakken, dus ook voor transparante afschermingen.

profiel-foto-3

DESINFECTIEZUILEN

Naast het houden van afstand, is het ontzettend van belang om de handen goed schoon te houden. Veel kantoren, winkels en supermarkten kiezen dan ook voor het plaatsen van desinfectiezuilen.

Comhan biedt aluminium profielen aan waarmee robuuste desinfectie stations gemaakt kunnen worden. Hier kunnen ook persoonlijke desinfectie stations mee worden gemaakt. Handig voor op bureaus in kantoren, zodat werknemers de eigen werkplek kunnen reinigen.

profiel-foto-4

WAARSCHUWINGSTAPE

Naast aluminium levert Comhan tijdelijk ook een speciale gele waarschuwingstape met de tekst: 1,5 meter afstand houden aub. Deze ‘social distancing tape’ is ook in het Engels (6 ft) en in het Duits in het assortiment opgenomen, en kan ook branded aangeleverd worden (met eigen merknaam of logo).

Deze afzettape is geschikt voor op deuren, vloeren en diverse andere ondergronden, zoals de kunststof platen van preventieschermen.

profiel-foto-5

MEER WETEN?

Comhan levert alles uit voorraad en op verzoek op maat gemaakt. Heeft u aluminium profielen, onderdelen en/of maatwerk nodig? Neem contact op met Comhan

 

profiel-foto-6

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details