Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Steeds vaker gebruik van huislift

Steeds vaker gebruik van huislift

De trap op- én aflopen is op zich dan misschien niet zo’n uitdaging, in sommige gevallen is het wel degelijk een obstakel. Zo kunnen senioren alleen maar baten bij een speciale voorziening die naar een hogere verdieping gaan makkelijker maakt. Een van de beste maatregelen daarvoor is het installeren van een huislift! Daarbij kan je ook gaan voor een duurzame huislift van Triwatrapliften.

Waarom zou je nu voor een huislift moeten kiezen als je van meer comfort wil genieten in je woning? Een duidelijk overzicht met enkele voordelen van en huislift is hier wel van toepassing!

De vele voordelen van een huislift

Een huislift is een lift die in een particuliere woning gebouwd wordt. De voordelen ervan reiken ver:

1. Veilig én snel naar boven en beneden

Het grootste voordeel van een huislift is dat het een erg veilig en snel systeem is. Nog beter dan een traplift is een speciale huislift die op basis van een betrouwbaar systeem functioneert. Het gevolg is dat zowel ouderen als jongere inwoners van een veilige privélift kunnen gebruik maken!

2. Diverse mogelijkheden

Daarbij bestaan er ook verscheidene soorten huisliften. Zo is de TR100 huislift een plaatsbesparende doch ruime optie, perfect voor de kleinere woning. De TR150 is dan weer ideaal als open huislift of rolstoellift. De TR200 is een echte topper, mede door het gebruik van hoogwaardig materiaal en de mogelijkheid om die met meerdere personen te gebruiken.

3. Kwaliteit is troef

Ook kan je bij elke huislift een uitstekende kwaliteit verwachten. Niet alleen op het vlak van veiligheid, maar ook als het gaat om de look en feel van de lift. De liften worden uit betrouwbaar materiaal gebouwd en kunnen daarbij perfect volgens de infrastructuur van de woning gebouwd worden. De ideale uitbreiding van je moderne woning!

Wil je enkel de beste kwaliteit bij aankoop van een huislift? Dan is vertrouwen op een speciaalzaak als Triwatrapliften zeker en vast een goed idee. Niet alleen ben je dan zeker dat je een kwalitatieve, duurzame investering doet – ook kan je rekenen op professioneel advies en vakkundige hulp bij het bouwen van je nieuwe huislift in de woning!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details