Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Stijlvolle raamkrukken in mat zwart en rvs

Stijlvolle raamkrukken in mat zwart en rvs

Raamkrukken hebben twee functies. Ze moeten de veiligheid van uw huis garanderen door uw raam goed te sluiten, en ze moeten bijdragen aan de stijl van uw interieur. Onze nieuwe modellen voldoen aan beide voorwaarden. De raamkrukken zijn speciaal bedoeld om draaikiep- of draaivalramen en deuren met een kantespagnolet goed af te sluiten. Daarnaast zijn ze te combineren met populaire deurkrukken van hetzelfde model zodat één lijn kan worden getrokken in de stijl van uw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in twee populaire uitvoeringen, geborsteld roestvast staal en mat zwart.

Raamkruk Amsterdam kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en robuust design. De rechthoekige rozet heeft een afmeting van 31×64 mm. Het design van de greep combineert goed met een modern interieur.

Het design van raamkruk Jura kenmerkt zich door het contrast tussen de mooie slanke ronde greep en de rechthoekige rozet. De rozet heeft een afmeting van 31×64 mm.

Raamkruk L-vorm Recht kenmerkt zich door de ronde dikke greep met een diameter van 19 mm in de vorm van een L. De rechthoekige rozet heeft een afmeting van 31×64 mm.

Raamkruk T-vorm Recht kan worden gezien als het broertje van de L-vorm. De greep heeft dezelfde dikte van ⌀19 mm, maar heeft de vorm van een T.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details