Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Succesvolle collectie uitgebreid

Succesvolle collectie uitgebreid

Ook deuren kunnen een echte eyecatcher in een woning zijn. Een stijlvolle deurklink in een opvallende kleur helpt daarbij. Intersteel introduceert een viertal deurkrukken in de kleur antracietgrijs. En laat dat nu net de trend worden voor 2021.

De vier deurkrukken maken deel uit van de Living collectie en zijn beschikbaar met ronde en vierkante rozetten. De robuuste en stevige vormgeving van deze deurkrukken past uitstekend in interieurs met een industriële uitstraling. Maar ook in een strak, modern interieur combineren deze antracietgrijze klinken goed met lichtere kleuren als wit of grijs. Vanzelfsprekend zijn in dezelfde antracietgrijze kleur ook de bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat als ook toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. Verfijnde details, zoals mooie, stijlvolle deurklinken maken een interieur helemaal af en zorgen op een subtiele manier voor een bijzondere finishing touch. 

Over Intersteel 

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. 

Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. 

Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details