Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
“THE FUTURE IS GREEN!” Ontdek DUCO’s totaaloplossingen op BouwBeurs 2023

“THE FUTURE IS GREEN!” Ontdek DUCO’s totaaloplossingen op BouwBeurs 2023

Van 6 februari tot en met 10 februari stroomt de volledige bouwwereld richting Utrecht tijdens BouwBeurs. De nieuwste ontwikkelingen op vlak van energetisch verantwoord bouwen en renoveren worden aan de wereld getoond door een vloot aan gespecialiseerde exposanten.DUCO is ook in 2023 opnieuw van de partij met haar campagne ‘The Future is Green’ en toont in hal 7, stand B008 haar nieuwste innovaties en duurzame totaalconcepten voor bouwend Nederland.

Daarmee ziet DUCO de toekomst niet alleen rooskleurig in, maar vooral groen en groots.

De bouwwereld wordt steeds groter en complexer. Nieuwe projecten moeten binnen de BENG regelgeving aan steeds strengere normen voldoen, met daarnaast nog eens aandacht voor een duurzame kwaliteitsborging. Binnen al deze normering mag vooral de aandacht voor een gezond binnenklimaat niet vergeten worden!

DUCO heeft een antwoord op beide aspecten. Met vier totaalconcepten voor nieuwbouw en renovatie bieden ze een combinatie van aangenaam én gezond leven met innovatieve gevel- & installatietechnieken.

Duurzame GEVEL toepassingen

Bewust bouwen voor een groenere toekomst. Dat is het streefdoel en meteen ook de uitdaging van vandaag. DUCO past bij het ontwikkelen van geveltoepassingen innovatieve technieken toe zodat gevels niet alleen geluidsluw maar ook ventilerend zijn. Daarnaast zorgt het uitgebreid gamma aan akoestische producten met duurzaam dempingmateriaal, al dan niet in combinatie met intensieve zomernachtkoeling en/of doekzonwering, voor een aangenaam akoestisch én thermisch comfort voor de bewoner. Ontdek deze en nog veel meer duurzame en groene DUCO noviteiten op vlak van residentiële ventilatie tijdens BouwBeurs.

Een frisse kijk op renovatie

Renovatie en transformatie zorgen komende jaren voor de grootste uitdaging binnen de Nederlandse bouwkolom. Het betrachtte resultaat is een frisse en moderne look & feel met energiezuinige toepassingen. Maar veel stof, vuil en een hoop kopzorgen gaan hier vaak aan vooraf. Niet bij DUCO. Want de aanstormende DucoBox Reno belooft sterke ventilatie- en energieprestaties te combineren met praktisch genot en een snelle & eenvoudige installatie.

Slimme INSTALLATIE oplossingen

Op het vlak van mechanische D-concepten neemt DUCO opnieuw enkele triomfantelijke schreden. Na het succes van de DucoBox Energy Comfort werd beslist om het toestel te laten dienen als blauwdruk voor een nieuwe generatie krachtpatsers. Met de nieuwe DucoBox Energy Comfort Plus productlijn vliegt DUCO alle lagen van de nieuwbouw- & projectmarkt aan. Centraal bij deze toestellen staat de slimme zonale sturing in combinatie met een fluisterstille werking. Ontdek de Energy Family in al z’n facetten tijdens BouwBeurs!

Ontdek dit alles en nog veel meer tijdens BouwBeurs 2023 in Utrecht. Als verpersoonlijking van de groene toekomst die zij voor ogen hebben is DUCO in hal 7, stand B008 van ver te spotten. Het gastvrije DUCO-team staat de hele dag paraat voor een gezellige babbel en met antwoorden op al uw vragen. Wees welkom!

Info voor de pers: contacteer Daphne Mertens op het nummer +32 (0)58/33.00.33 of via e-mail naar [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details