Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Tijd om te (ver)handelen’
Het dashboard in Klaes webtrade visualiseert automatisch alle belangrijke informatie over de projecten voor de gebruiker.

‘Tijd om te (ver)handelen’

Dat gaat van de kleine zelfstandige, die ramen monteert en er zelf ook verkoopt, tot de grote bedrijven, die onder eigen label bouwelementen van verschillende fabrikanten aanbieden. Daarnaast zijn er nog raamfabrikanten, die hun eigen gamma uitbreiden met producten van andere leveranciers. Klaes biedt met Klaes trade (lokaal), Klaes webtrade (online) en Klaes cloud trade (hybride) telkens een gepaste software om projecten snel en veilig tot een goed einde te brengen.

De lijst van types in Klaes trade kan individueel opgesteld worden, zodat de werking zo snel mogelijk kan gebeuren.

Lokale software

Klaes trade is het klassieke softwarepakket voor de ramenhandel, dat de gebruiker toelaat om net zulke gedetailleerde informatie in te voeren zoals men doet bij de productie van ramen. Tegelijkertijd kan een eenvoudige en snelle manier van invoeren op basis van zeer flexibele raamtypes en intelligente vooraf vastgelegde instellingen geïmplementeerd worden. Zo kunnen zowel de vakman als de gebruiker die gewoon snel even een prijs wil weten met eenzelfde software aan de slag. 

Met Klaes trade kunnen ook ramen geconstrueerd worden, die niet in de lijst van types staan. De gebruiker krijgt toch de nodige prijsinformatie.

Klaes trade kan eenvoudig afgestemd worden op elk bedrijfstype. Het basisproduct is een oplossing voor de verdeler, die met de gegevens van de leverancier werkt en daar nog enkele eigen aspecten, zoals de montage, aan toevoegt. Verder is er ook een pakket voor de zelfstandige distributeur met verschillende gebruikers, die zelf de baas wilt zijn over de data en daarom bewust geen gegevens van leveranciers vermeldt. Tot slot zijn er nog de grote bedrijven met veel gebruikers, waarbij de software vaak gekoppeld wordt aan een eigen CRM. 

Online

Klaes webtrade is een onlineversie, waarbij de gebruiker bij het invoeren strikter gestuurd wordt en er bewust geen ‘complexe’ details gevraagd worden. Bovendien is dit een versie in touchscreenmodus en speciaal ontworpen voor mobiel gebruik. 

Via de Klaes webtrade Backend heeft de buitendienst altijd een duidelijk overzicht van de activiteiten van de verdeler.

Verdelers kunnen er offertes, bestellingen en facturen mee maken, natuurlijk ook met hun eigen adresgegevens en artikelbeheer. De buitendienstmedewerkers kunnen de tool gebruiken om op locatie offertes te maken en de klant zo onmiddellijk informatie te geven over alle prijzen. De internet-gebaseerde oplossingen van Klaes werken vanuit een centrale database, die gemakkelijk geactualiseerd kan worden. 

Met behulp van een login en paswoord kan elke gebruiker steeds met de meest actuele gegevens werken. Via de Klaes webtrade Backend heeft de buitendienst ook altijd een duidelijk beeld van alle activiteiten van de verdelers en met één simpele klik kan een gebruiker geblokkeerd worden. Bovendien vereist Klaes webtrade geen speciale hardware – een normale browser volstaat – en kan deze software ook als webshop gebruikt worden.

Of het nu gaat om Klaes webshop of webtrade, het design ondersteunt het mobiel gebruik.

Hybride

Klaes cloud trade combineert het beste van beide werelden. Bij deze hybride oplossing kan immers de volledige functionaliteit en de variabele schaalgrootte van Klaes trade gebruikt worden en dat samen met de voordelen van Klaes webtrade, zoals de centrale databank, de eenvoudige toegang en de continue updates, waardoor telkens weer de meest actuele informatie voor handen is. Deze tool is uiteraard ook ideaal voor mobiel gebruik en de data zijn op elk moment volgens de gerechtelijke voorschriften beveiligd tegen inbreuken.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details