Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Toegangstechnologie van morgen zelf live ervaren? Dat kan!

Toegangstechnologie van morgen zelf live ervaren? Dat kan!

De nieuwste, hoogwaardige sluitsystemen voor deuren zijn ronduit slim te noemen. Als er één plek is waar dat zeer sprekend tot uiting komt, dan is dat in het Experience Center van Fuhr Benelux BV. Een omgeving waar professionals en eindgebruikers kennis kunnen maken met toonaangevende sluitsystemen.

We spreken met Ludo Meeuwsen, directeur bij Fuhr Benelux. “Onze showroom staat open voor iedereen die kennis wil maken met onze hoogwaardige slotsystemen en met name de gemotoriseerde sluitsystemen. We zijn open voor iedereen zoals deurenindustrie, aannemers, architecten, woningbouwverenigingen en eindconsumenten. Maar ook de handelaren kunnen hier gebruik van maken.”

Kom de slimme deur zelf ervaren!

Onder de verzamelnaam FUHR Smart-Door worden er in de showroom deuren met motorsloten getoond, die ‘smart’ aan te sturen zijn.

Meeuwsen legt uit: “Het vertrekpunt van ons Smart-Door concept is het FUHR motorslot en het automatische FUHR motorslot. Deze motorsloten kunnen op diverse manieren worden aangestuurd. Bijvoorbeeld met een vingerscanner, die uitermate gebruiksvriendelijk is. Ook is het mogelijk om via een codetableau naast de deur een toegangscode in te geven. Een andere optie is toegangsverlening via de SmartTouch transponder die men op zak heeft, waarbij de deur de aanwezigheid detecteert. Met de transponder op zak volstaat het om de deurgreep aan te raken en zo toegang te verkrijgen. De transponder kan ook functioneren als handzender. De detectie-afstand is op maat in te stellen en met een druk op de knop van de transponder kan de deur al geopend worden op afstand. Tevens zijn er draadloze schakelaars leverbaar die toegang kunnen verschaffen.”

Alle techniek is werkend van dichtbij te bewonderen. (Beeld: Sanna Tijmensen)

 

Helemaal van deze tijd is het verkrijgen van toegang via een app op de smartphone. Dat kan met behulp van de FUHR SmartConnect easy module. “SmartConnect easy biedt niet alleen een slimme bediening, maar biedt ook extra veiligheid. Door terugkoppeling naar de app weet de gebruiker of de deur open of dicht is”, vertelt Meeuwsen.

“Het SmartConnect easy systeem is de meest optimale oplossing om veilig iedere deur met een van onze motorsloten te openen en hierop toezicht te houden. Met de app kan er ook op afstand gewerkt worden, wanneer iemand toegang verleend dient te worden. In de app kan er aan individueel gebruikersbeheer gedaan worden, met een maximum van maar liefst 200 aangemelde gebruikers.”

De installatie van de SmartConnect easy module is kinderspel: zonder kabel en zeer efficiënt te installeren, slechts een standaard wandcontactdoos is voldoende en de rest dient gedaan te worden met de app. De app zelf is gemakkelijk en zeer intuïtief te bedienen en is er voor zowel iOS als Android. “Fuhr Benelux nodigt professionals die graag meer willen weten over onze smart-oplossingen van harte uit in Ede, voor een uitgebreide rondleiding langs alle mogelijkheden”, besluit Meeuwsen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details