Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Toon je identiteit met een voordeur op maat
Niet alleen de stijl, afmeting en kleur van de deur, maar ook glas- en beslagkeuzes bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling én sfeer van een woning.

Toon je identiteit met een voordeur op maat

De voordeur is het visitekaartje van iedere woning. Niet alleen de stijl, afmeting en kleur van de deur, maar ook glas- en beslagkeuzes bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling én sfeer van een woning. Maatwerk is daarom gewenst, waarin Weekamp Deuren maximaal voorziet.

Het assortiment van Weekamp Deuren telt 162 basismodellen, in verschillende stijlgroepen. Maar ook specials zijn mogelijk.

Weekamp Deuren zijn échte stijlmakers. “Elke deur die wij leveren, wordt als een unieke deur geproduceerd”, vertelt hoofd marketing Frank van Putten. “Hierdoor is het voor de architect én koper mogelijk om specifieke wensen door te voeren. Denk bijvoorbeeld aan specifieke houtsoorten, maatvoeringen, stijlen en afwerkingen. En ook hang- en sluitwerk kunnen volledig naar wens worden afgestemd. Alle deuren worden ‘made 2 order’ industrieel geproduceerd in onze fabriek in Tsjechië, waardoor standaard aan de hoogste kwaliteitseisen wordt voldaan. Deze combinatie maakt Weekamp Deuren uniek in de markt.”

Verschillende duurzaamheidsklassen

Weekamp Deuren is al meer dan 40 jaar dé specialist in houten binnen- en buitendeuren. “Voor de voordeuren hebben kopers keuze uit hout van verschillende duurzaamheids- en hardheidsklassen”, aldus Van Putten. “Zowel onze Hardwood® als Premium Hardwood® deuren worden vervaardigd uit FSC-gecertificeerd hardhout, dat gewonnen wordt uit duurzaam beheerde bossen. De deuren voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatie-eisen, zijn KOMO gecertificeerd en leverbaar met GND garantie.” 

Hoe hoger de hardheid, hoe beperkter het krimp- en zwelgedrag, vertelt hij. “Hierdoor wordt klemmen van de deur voorkomen.
Bovendien wordt de laklaag door deze minimale krimp en zet niet aangetast, waardoor flink bespaard kan worden op onderhoud en bewoners zo lang mogelijk van hun mooie deur kunnen genieten.”

Weekamp Deuren zijn échte stijlmakers.

Ruim aanbod kleuren

Alle voordeuren worden standaard gegrond geleverd, maar het is ook mogelijk om de deuren af te lakken in een kleur naar keuze. “In onze fabriek hebben wij zeer recent een volautomatische schuur- en aflakstraat in gebruik genomen, waarin we volautomatisch en volledig gecontroleerd onze deuren aflakken. Zo wordt een nog hogere én stabielere lakkwaliteit geborgd”, aldus Van Putten. “Vooralsnog kunnen in de lakstraat vier tinten wit worden aangebracht. Zeer binnenkort wordt hier zwart aan toegevoegd. Andere RAL-kleuren worden door onze professionele spuiters aangebracht in de handspuitcabine.”

Veilig en prettig in gebruik

Ongeacht of architecten en bewoners een eigentijdse, moderne, tijdloze, klassieke, jaren ’30 of landelijke stijl kiezen: voor elke voordeur levert Weekamp Deuren passend hang- en sluitwerk. “In ons beslagassortiment wordt nadrukkelijk gefocust op gemak, comfort en een stijlvolle uitstraling. Maar ook op veiligheid”, aldus Van Putten. “Hoge inbraakwerendheidsklassen tot SKG*** zijn geen enkel probleem.”

Uitgebreide glasopties

Ook op het gebied van glas biedt Weekamp Deuren tal van opties. Zo is het mogelijk om de voordeuren te voorzien van matglas, helder glas, veiligheidsglas en glas-in-lood, eventueel in combinatie met gietijzeren roosters. En ook deelbare deuren (boerendeuren) waarbij het bovenste deel van de deur separaat geopend kan worden, zijn mogelijk. Ook in combinatie met glas. 

“Ons assortiment telt 162 basismodellen, in verschillende stijlgroepen”, benadrukt Van Putten. “Maar we produceren ook specials. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij versleten monumentale deuren exact kunnen namaken, maar dan met een moderne kwaliteit. Ook ultrastrakke deuren en bijzondere vormen of afmetingen behoren tot onze mogelijkheden. Niet alleen bewoners, maar ook architecten zijn hier zeer van gecharmeerd.”

Projectmatige service

Naast de maatwerk mogelijkheden, wordt ook de projectmatige service van Weekamp Deuren door de markt gewaardeerd. Onder andere in renovatieprojecten ondersteunt het Weekamp Montageteam projectontwikkelaars, aannemerspartijen en timmerfabrieken door de voordeuren volledig conform klantwens samen te stellen. Maar ook door de deuren in het werk zorgvuldig in te meten en te monteren, vertelt Van Putten. “Alle voordeuren worden door ons voorzien van een duidelijk locatienummer, waardoor onze montageteams exact weten waar welke deur gemonteerd moet worden.”

In navolging van de voordeuren produceert en levert Weekamp Deuren ook bijpassende terrasdeuren, garagedeuren en binnendeuren, zodat de gekozen stijl op elke plek in de woning doorgevoerd kan worden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details