Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Transparant en licht met veel ruimtelijk comfort
Een oplossing die natuur en daglicht maximaal naar binnen haalt. Dát is de nieuwe PORTAL HS slim van SIEGENIA.

Transparant en licht met veel ruimtelijk comfort

Nieuw hefschuifelement met uiterst smal profiel laat daglicht maximaal naar binnen stromen

Al jaren staat SIEGENIA voor innovatieve producten en systemen met ruimtelijk comfort. Onder andere in de 360° ruimtelijk comfortoplossingen staat de mens met al zijn behoeften centraal. Bijvoorbeeld als het gaat om welzijn en woongenot. Vanuit dit perspectief en dankzij het nauwgezet volgen van trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen ontstaan steeds weer nieuwe en toekomstgerichte producten. Het nieuwe PORTAL HS slim hef-schuifelement, die tijdens HOUTPRO+ wordt geïntroduceerd, is hiervan een uitgekiend voorbeeld.

De mens brengt ongeveer 90% van zijn tijd binnen door. Daarom legt SIEGENIA een bijzondere focus op het thema gezond wonen. De combinatie van levenskwaliteit in ruimtes en een gezond welzijnsklimaat resulteert in oplossingen die zorgen voor meer rust, meer licht en gezondere lucht. Dat is waar het 360° ruimtelijk comfort van SIEGENIA voor staat.

Eenheid met de natuur 

Een oplossing die natuur en daglicht maximaal naar binnen haalt. Dát is de nieuwe PORTAL HS slim van SIEGENIA. De innovatieve oplossing voor elementen van hout en hout-aluminium heeft een uiterst smal breedte-aanzicht. Zelfs in het midden kan de breedte beperkt worden tot slechts 60 mm! Het smalle profielaanzicht laat het glazen oppervlak groter lijken, waardoor binnen en buiten nog meer een eenheid vormen. De comfortabele ruimtes die hierdoor ontstaan, zijn in lijn met moderne architectuurtrends ten aanzien van helderheid en royale looppaden en vormen een directe verbinding met de buitenwereld. Het beslag heeft een doordachte constructie en biedt volledige integratie van de beslagonderdelen in de profielen, waardoor deze onzichtbaar zijn. Dit maakt de PORTAL HS slim dé ideale hef-schuifoplossing voor hoogwaardige woningen of representatieve vergaderruimtes in moderne kantoorgebouwen. 

Meerwaarde voor verwerkers en eindgebruikers

De PORTAL HS slim biedt meerwaarde voor zowel verwerkers als eindgebruikers. Naast ultiem bedieningscomfort bij het handmatig openen en sluiten van bredere profielsystemen, kan het systeem met andere gemotoriseerde hef-schuifaandrijvingen van SIEGENIA gecombineerd worden. Bovendien biedt PORTAL HS slim optionele inbraakwering tot SKG**. Het high-end comfort wordt aangevuld met optimale dichtheidswaarden, zoals een waterdichtheid van klasse 9A.

Ook in de verwerking toont de PORTAL HS slim zijn sterke eigenschappen. De kozijnprofielen worden volledig uit hout vervaardigd en hebben geen niet-materiële stabilisatoren nodig. Dit maakt de montage van de elementen uitgesproken licht en efficiënt. 

Bovendien zorgt de verlijming van het glasrandcomposiet met de vleugel voor extra stabiliteit. Verwerkers van HS hout 4.0-uitvoeringen profiteren van de eenvoudige verwerking van de PORTAL HS slim. Het systeem is grotendeels gebaseerd op het gebruik van dezelfde beslagonderdelen, wat bijdraagt aan efficiënte processen en een optimaal voorraadbeheer. Een extra voordeel voor de verwerkers is te behalen met de aankoop van een op maat gemaakte oplossing:
de COMFORT UNIT. 

Dit pakket van SIEGENIA ontzorgt verwerkers met op de millimeter nauwkeurige in de fabriek gemaakte uitsparingen en individuele voorboringen. De ECO PASS onderdorpel wordt voorgemonteerd. Hiermee is de PORTAL HS slim compleet en klaar voor plaatsing.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details