Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hang- & Sluitwerk

Uitbreiding HiDe 3D blinde scharnieren

hide-kopiëren

10 januari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Breuer & Schmitz is deelnemer van het Hang- & Sluitwerk-plein op de Bouwbeurs in Utrecht. Deze fabrikant heeft in de afgelopen periode haar assortiment opvallend verbreed.

In het afgelopen jaar introduceerde BSW haar programma ‘HiDe scharnieren in 3D’. “Omdat BSW de specialist is op het gebied van scharnieren, kwam er al snel vraag naar meer”, vertelt Gijs-Bert Drost, accountmanager van Breuer & Schmitz. “Onze 3D-scharnieren hebben een zeer geringe inbouwdiepte en dat biedt veel voordelen bij diverse kozijntoepassingen. Op de beurs laten wij meerdere verrassende toepassingen zien en ook nieuwe modellen.” Daarmee biedt Breuer & Schmitz – naast de uitgebreide collectie kwaliteitsproducten voor bouw en utiliteit – een nog breder assortiment scharnieren voor de Nederlandse Markt. De producten zijn zonder uitzondering duurzaam en voor en groot deel Cradle-2-Cradle bronze.

BSW is ook deelnemer aan het ‘Vihrea-concept’, bestaande uit kozijnen met 15 jaar garantie en een hoge isolatiewaarde. Elk kozijn is voorzien van een unieke chip, waarop alle product- en materiaalspecificaties zijn opgenomen, een geweldige tool voor het onderhoud. Het kozijn is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en componenten van marktleiders. Drost: “We zijn er trots op dat dit kozijn een Cradle-2-Cradle-certificering krijgt.”   

Tekst: Liliane Verwoolde  |  beeld: Breuer + Schmitz

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details