Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Uitreiking tweede Preferred Supplier Of The Year Award | Gealan valt in de prijzen

Uitreiking tweede Preferred Supplier Of The Year Award | Gealan valt in de prijzen

Op de Bouwbeurs in Utrecht heeft Gealan tijdens een feestelijke bijeenkomst de Preferred Supplier Of The Year Award ontvangen uit handen van Henk Weber, directeur van Kufa Raamsystemen.

Het is de tweede keer dat de beker en het bijbehorende certificaat werden uitgereikt. Gealan was met een uitgebreide delegatie naar Utrecht gekomen. CEO Ivica Maurovic was vanzelfsprekend zichtbaar verheugd. “Gealan heeft bewezen met een jonge frisse directie open te staan voor innovatie en zichtbaar oog te hebben voor een verwerker zoals wij: ook wij konden daardoor verder groeien en excelleren”, zegt Henk Weber.

003 kufa uitreiking beurs kopiërenRobert Tänzel, Mark Beukert, Ivica Maurovic, Richard Weber en Henk Weber bij het plechtige moment.

Mark Beukert, de Country Sales Manager Netherlands van Gealen, heeft louter complimenten voor Kufa Raamsystemen. “We ervaren de organisatie als een partij waarmee we goed en constructief kunnen samenwerken”, zegt hij. “De markt is ook tevreden; we merken dat aan de reacties van de eindgebruikers. Kufa Raamsystemen is voor ons zeer waardevol omdat men in staat is om goed in te spelen op de steeds veranderende omstandigheden in de markt. Samen verwachten we in 2019 een groeiend marktaandeel te bereiken. Niet alleen op het gebied van renovatie maar ook voor de verwerking van een compleet product. We hebben allebei goed gezien dat de consumenten gemak zoeken. Kunststof komt steeds verder bovendrijven en daar spelen we met onze profielen in goede samenwerking dus uitstekend op in. Ook zien we een gestage groei van Realwood® folie. Er liggen dus volop kansen voor het komende jaar. En, voor de jaren erna.”

Pushing Forward
Robert Tänzel van Gealan, verantwoordelijk voor de Sales in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, België, Luxemburg en ook Nederland, is blij met de samenwerking die al 10 jaar duurt. “We zien dat Kufa Raamsystemen nooit stopt. Zij zijn een partij die het credo ‘Pushing Forward’ hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zien we dat de Nederlandse markt één van de meest positieve van Europa is. Waar de consumenten in andere landen soms nog wel eens wat afwachtend zijn, zo willen de consumenten in Nederland altijd vernieuwing. Door goed je oor te luister te leggen in de markt – wat Kufa Raamsystemen dus doet – slagen we er altijd in om te kunnen leveren waar behoefte aan is. Misschien komt dat zelfs wel door een karaktertrek die heel erg hoort bij de Nederlanders: ze zeggen wat ze willen. Ze zeggen heel direct waar het op staat. Dat doen de mensen van Kufa Raamsystemen ook. Dat is prettig werken.”

002 kufa uitreiking beurs kopiërenIvica Maurovic (l) laat de Award niet meer los. Richard Weber van Kufa Raam­systemen (rechts) vindt dit vanzelfsprekend helemaal prima.

Als Robert wordt gevraagd hoe hij de Bouwbeurs in Utrecht ervaart, dan is hij zelf overigens ook heel  duidelijk. “Je moet hier wel met een plan komen. Anders raak je de weg kwijt. Het is zeker interessant maar ik mis soms nog wat specialisatie. Het is vrij algemeen wat ik hier zie.”

Diversiteit
Henk Weber zélf heeft vanzelfsprekend op zijn beurt ook nog complimenten voor Gealan. “Ik denk dat ze in de afgelopen jaren niet altijd de makkelijkste weg hebben gekozen bij het omwisselen van de profielen. Maar het heeft wel gewerkt; ze hebben ons daarmee verrast en ze prikkelden ons met allerlei verbeterpunten. Met name de diversiteit van beschikbare kleuren in de profielen sprak ons aan. Ook het feit dat de organisatie altijd marktconform werkt en snel kan schakelen. Dat is ook nodig in de markt waarin wij opereren. In het afgelopen jaar – en eigenlijk ook in de jaren ervoor – heeft Gealan bewezen voor ons van onschatbare waarde te zijn geweest. Daarom is het logisch dat de Award nu naar hen gaat!”   

Tekst en beeld: Jerry Helmers

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details