Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Unieke deurkrukken creëren trendy look in élk interieur
Deurkruk Zaia mat messing.

Unieke deurkrukken creëren trendy look in élk interieur

Bij de inrichting van een woning of kantoor wordt steeds meer aandacht besteed aan details, want juist deze met zorg vormgegeven details maken hét verschil. Intersteel introduceert daarom drie nieuwe stijlvolle deurkrukken die passen bij de woon- én werkwensen van vandaag de dag. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar.

Deurkruk Zaia mat messing.

“Onze nieuwe deurkrukken hebben een trendy uitstraling die zorgt voor de finishing touch in een stijlvol interieur, zowel in een zakelijke als in een huiselijke setting. De deurkrukken hebben elk hun unieke vormgeving en worden uitgevoerd in de trendkleuren van nu: mat zwart, grijs en mat messing.”

Aan het woord is Ilona Keen, Marketing & Communicatie Manager bij Intersteel. Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Men staat sinds jaar en dag bekend om het stijlvolle deur- en raambeslag.

Deurkruk Tiga grijs.

Assortiment bevat drie collecties, Essentials, Living en Exclusives

Het assortiment van Intersteel bestaat uit drie collecties: Intersteel Essentials, Intersteel Living en Intersteel Exclusives. In de Essentials collectie biedt men de basisproducten in roestvast staal. De Living collectie bestaat uit producten met een hogere kwaliteit in diverse kleuren zoals roestvast staal, messing, zwart, nikkel en meer. Tot slot is er de Exclusive collectie, die bestaat uit hoogwaardig design deurbeslag dat speciaal is ontworpen door interieurarchitecten.

Elke deurkruk zijn eigen kenmerk

“Deurkruk Sora kenmerkt zich door zijn stijlvolle, ronde vormgeving. Ook is de rozet voorzien van een kunststof onderconstructie en nokken, waardoor hij beter op z’n plek wordt gehouden. Deurkruk Tiga daarentegen onderscheidt zich door zijn strakke lijnenspel. En bij deurkruk Zaia valt direct de licht gebogen greep op. Alle drie worden ze geplaatst op een ronde, geveerde rozet (Ø 49 x 7 mm) die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik meteen weer soepel maar stabiel terugveert in horizontale positie”, vervolgt Ilona.

Het stijlvolle plaatje compleet

“Uiteraard zijn accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en een toilet- en badkamersluiting in dezelfde kleuren verkrijgbaar. De deurkrukken worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal, zodat ze gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. De deurkrukken zijn geschikt voor een deurdikte van 38 tot 42 mm”, aldus Ilona. “Uiteraard geven we 10 jaar lang functionaliteitsgarantie op alle drie de types die onderdeel zijn van de collectie Intersteel Living.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details