Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Unieke innovatie. Nieuwe passende zijgeleider  geschikt voor elk raam
Fixscreen Minimal .WS zijgeleiders

Unieke innovatie. Nieuwe passende zijgeleider geschikt voor elk raam

Met de komst van een nieuwe zijgeleider voor montage van doekzonwering op het raamkader, zal Renson in 2022 voor elk type raam een passende zijgeleider in het Fixscreen Minimal assortiment hebben. Bedoeling is om voor een efficiëntere montage van zonwering op alle raamprofielen te zorgen. Zonder dat je per project zelf op zoek moet naar een oplossing op maat.

De nieuwe zijgeleider (herkenbaar aan de benaming ‘Window Side’ of ‘.WS’) is de tweede in de rij zijgeleiders voor (zijdelingse) montage op het raamkader. Voor frontale montage op het profiel was er al het type ‘.W’ voor frontale montage op het raamkader. Dat werd nu omgedoopt tot ‘.WF’ (Window Front). 

Fixscreen Minimal .WF zijgeleiders

Of een frontale of zijdelingse montage geschikter is, hangt af van het type raam. De .WF geleiders combineren perfect met zowel minimalistische als met standaard raamkaders. De .WS geleiders matchen perfect met slanke, ‘steellook’ ramen en moderne, smalle (schuif)raamkaders, al dan niet in combinatie met (schuif)horren en/of Invisivent raamventilatieroosters.

Een geïntegreerde rubberdichting op de achterkant van de nieuwe Fixscreen Minimal zijgeleiders garandeert een slagregendichte montage op het raam. En aangezien de geleiders standaard voorgeboord worden, kun je die voortaan nog sneller monteren. Beide zijgeleiders zijn beschikbaar voor elk type doekkast (Small, Medium of Large), ook in combinatie met de base box M.W+ die ervoor zorgt dat doekkast én zijgeleiders van de Fixscreen Minimal zonwering 40 mm naar voren gebracht kunnen worden. Dat maakt de Fixscreen Minimal ineens ook toepasbaar op ramen of deuren met klink aan de buitenzijde, op minimalistische ramen met hun kenmerkende verstevigingsprofielen of om een schuifhor of de buitenschuivende vleugel achter de doekzonwering te laten passeren.

Bezoek de Renson stand 1410 & 1510 op Polyclose voor technische demo’s met deze nieuwe Fixscreen Minimal zijgeleiders.

POLYCLOSE – STAND 1410 & 1510

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details