Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Veel is mogelijk. Ruimtes indelen met behulp van modulaire glazen wand- en deursystemen
De combinatie van glas met slanke aluminium profielen resulteert in een hoogwaardige oplossing met een discrete, stijlvolle uitstraling.

Veel is mogelijk. Ruimtes indelen met behulp van modulaire glazen wand- en deursystemen

Terwijl ze in het verleden wel eens een beetje denigrerend als simpele bouwelementen afgedaan werden, worden glazen wand- en deursystemen de laatste jaren door architecten, aannemers en bouwheren steeds vaker gebruikt bij het inrichten van kantoren en andere ruimtes. G-Fittings uit het Duitse Emmerich am Rhein ontwikkelde met zijn Kozijndeuren-serie een modulair systeem op basis van minimalistische, lichtgewicht aluminiumprofielen en transparant glas voor de realisatie van dergelijke wanden. Deze oplossing vormt een perfecte symbiose van functionaliteit en elegantie.

G-Fittings ontwikkelde diverse Kozijndeursystemen, die de basis vormen voor de realisatie van glazen wand- en deursystemen in kantoren en andere toepassingen.

G-Fittings heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van beslag voor systemen en deuren in glas, die wereldwijd gebruikt worden in de meest uiteenlopende toepassingen. Zo ontwikkelde de firma ook diverse Kozijndeursystemen, die de basis
vormen voor de realisatie van glazen wand- en deursystemen. 

De combinatie van glas met slanke aluminium profielen resulteert in een hoogwaardige oplossing met een discrete, stijlvolle uitstraling. Dit zorgt voor een minimalistisch ontwerp, maar vooral ook voor veel daglicht in de ruimtes. Deze glazen wand- en deursystemen scoren echter niet alleen hoog op het vlak van design, maar zijn ook zeer functionele elementen in een volledige kantooromgeving, inclusief alle vergaderruimtes. 

Ook in showrooms en andere commerciële toepassingen worden ze vaak gebruikt voor de realisatie van bureaus en besprekingsruimtes. Ze zijn compatibel met bijna alle beslag en worden geleverd met gepreconfigureerde sets met bijpassende scharnieren en slotkasten. De op maat gemaakte profielen kunnen op enkele dagen tijd geleverd worden.

Deze systemen zijn compatibel met bijna alle beslag en worden geleverd met gepreconfigureerde sets met bijpassende scharnieren en slotkasten.

Eenvoudig te monteren, duurzaam en milieuvriendelijk

De Kozijndeursystemen van G-Fittings zijn opgebouwd uit corrosiebestendige materialen en afdichtingen en geschikt voor alle glasdiktes van 8-21,52 mm (ESG of VSG). Standaardafmetingen worden uit voorraad geleverd en ook systemen op maat hebben een korte levertijd. De droge beglazing resulteert in een snelle en eenvoudige montage, waardoor tijd en geld bespaard wordt. Bovendien zijn deze Kozijndeursystemen ook bijzonder milieuvriendelijk en kunnen ze bijdragen aan een LEED-certificering door het gebruik van zowel gerecycleerde als recyclebare materialen.

Andere oplossingen

Deze Kozijndeursystemen zijn echter slechts één oplossing uit het ruime productportfolio van G-Fittings. De firma levert immers ook draai-, schuif- en pendeldeuren uit glas. Voor wie van natuurlijke materialen houdt, biedt de firma ook houten deuren die op verschillende oppervlakken gemonteerd kunnen worden. Het beslag, waaronder sloten, scharnieren, deurkrukken of krukken, is ook afzonderlijk verkrijgbaar. 

Deurklinken en –knoppen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zoals RVS, chroom en hout. En er is nog meer, want het gamma omvat ook verschillende oplossingen voor badkamers en andere sanitaire ruimtes, waaronder toilet- en spiegelsystemen en zelfs volledig glazen douchecabines, en verder onder meer hygiënische barrières, handrelingen, glashouders, vitrinesystemen, displaysystemen, kapstokken en haken, flessenrekken, buisinsteeksystemen, spiegels, ….   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details