Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Veiligheidslaars Heeler Met beschermt kwetsbare wreef

Veiligheidslaars Heeler Met beschermt kwetsbare wreef

Een kwart van alle botten in het lichaam zit in onze voeten. Wie risicovol werk heeft speelt op zeker met bescherming van de kwetsbare wreef. In de Met-Guard veiligheidsschoenen van Steel Blue is aan de bovenkant onzichtbaar een extra versteviging ingebouwd. Nieuw in dit assortiment is de waterdichte leren laars Heeler Met. Geschikt voor werk in een vochtige en natte omgeving en onder zware omstandigheden. Ook bij de Heeler Met vangt de wreefbescherming de schok op als iets zwaars bovenop de schoen valt. De laars blijft ondanks deze dubbele bescherming flexibel bij iedere beweging.

De Heeler Met is gemaakt van hoogwaardig waterbestendig leer, gestikte naden met waterdichte sealtape die de voeten drooghouden. De extra versteviging in deze laars van Steel Blue beschermt vanaf de tenen tot bovenaan de voet. Hij ondersteunt de natuurlijke beweging van de voet en is getest volgens de EN ISO 20345:2011 clausule 6.2.5 Waterbestendigheid. De laars onderscheidt zich: hij doorstond met gemak de Dynamische Waterpenetratietest: minimaal 4800 keer doorbuigen onder water. De Heeler Met heeft een TPU-loopzool en beschermde stalen neus. Hij is verkrijgbaar in de maten 37-49 in de kleur bruin. Evenals de andere Met-Guard schoenen is de Heeler Met CE S3 gecertificeerd door BSI Benchmark en Intertec.

Voetletsel leidt tot lang verzuim en hoge kosten
Breuken in een van de vijf botten van de wreef is veelvoorkomend voetletsel. Op het werk meestal veroorzaakt door zwaar gereedschap of andere materialen die op de voeten vallen. Genezing kan tot wel 8 weken duren en tot lang verzuim leiden met hoge kosten. Een veiligheidsschoen die ook de kwetsbare wreef beschermt is daarom een verstandige en veilige keuze, voor zowel de professional met risicovol werk, als zijn werkgever.

Ingebouwde wreefbescherming: comfortabel
Wreefbescherming is bij het meeste veiligheidsschoeisel aan de buitenkant bevestigd, maar niet bij de succesvolle Met-Guard serie van Steel Blue. De ingebouwde wreefbescherming die de volledige bovenzijde van de voet beschermt maakt de schoenen en laars comfortabeler en, niet onbelangrijk: hij is ondoordringbaar. Resultaat van continue innovatie en doorontwikkeling door de designers van Steel Blue.

Heeler Met

Breuken in een van de vijf botten van de wreef is veelvoorkomend voetletsel. Veiligheidsschoenen die ook de kwetsbare wreef beschermen zijn daarom een verstandige en veilige keuze, voor de professional én de werkgever.

Duurzaam proces, duurzame veiligheidsschoen
De geavanceerde fabricagetechnologie van Steel Blue borgt een lange levensduur van de schoenen. Daarmee is het bedrijf in 2 decennia koploper geworden met schoenen en laarzen die een uitstekend comfort, duurzaamheid en veiligheid bieden. Wie toch een fabricagefout ontdekt krijgt op basis van de 6 maanden fabrieksgarantie een nieuw paar of zijn geld terug.

100% Comfortgarantie
Alle schoenen van Steel Blue en dus ook de Heeler Met laars komen standaard met 100% comfortgarantie, inclusief de ritssluitingen. De koper mag de schoen 30 dagen uitproberen tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden. Wanneer hij in die maand merkt dat de nieuwe aanschaf niet als gegoten zit, dan ontvangt hij zijn geld terug of een nieuw paar gelijkwaardige schoenen, ongeacht hoe de schoenen eruitzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details