Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
VELUX® introduceert een nieuwe generatie glazen daklichten voor platte daken met een onbelemmerd uitzicht en een maximum aan daglicht

VELUX® introduceert een nieuwe generatie glazen daklichten voor platte daken met een onbelemmerd uitzicht en een maximum aan daglicht

Dit is een nieuwe generatie innovatieve ramen met een minimalistisch ontwerp bestaande uit glas van rand tot rand, die het bestaande assortiment lichtkoepels voor platte daken van VELUX® aanvult.

Inspelend op de steeds veranderende behoeften van huiseigenaren, lanceert VELUX een daklicht met vlak glas en een daklicht met gebogen glas met een minimalistisch en modern design. Deze unieke en innovatieve ramen bieden een ongestoord uitzicht op de hemel, zorgen voor nog meer daglicht in huis en zijn een gewild pronkstuk voor elke hedendaagse woning.

Een uniek, nieuw ontwerp van ramen voor platte daken

De nieuwe glazen daklichten hebben een uniek ontwerp bestaande uit glas van rand tot rand, waarmee maar liefst 52% meer daglicht de woning binnen schijnt in vergelijking met de vorige generatie ramen voor platte daken. Warmtewerende en verduisterende rolgordijnen kunnen op een discrete manier in de basisconstructie worden geplaatst tussen de onderste plaat en het buitenste glas. Zo komt het daglicht, het design of het uitzicht niet in het gedrang wanneer de zonwering niet wordt gebruikt. 

“Onze nieuwe glazen daklichten zijn ontworpen voor meer comfort, energie-efficiëntie, maximaal daglicht en frisse lucht in huis – precies de zaken die mensen graag in huis hebben vandaag de dag. Met meer daglicht, een beter binnenklimaat en het naadloos ontwerp kunnen huiseigenaren meer van buiten naar binnen halen.” aldus Anna Palner Kloch, Productmanager bij VELUX®.

Belangrijkste voordelen voor huiseigenaren 

De glazen daklichten zijn ideaal voor renovaties van platte daken en nieuwbouwprojecten. Met een state-of-the-art afwerking verlenen de ramen na installatie een moderne esthetiek. Het raam met gebogen glas biedt ook een onbelemmerd uitzicht en uitstekende regenwaterafvoer met het unieke CurveTech-design.

De nieuwe generatie glazen daklichten van VELUX® hebben uitstekende energieprestaties en een optimale thermische isolatie dankzij de ThermoTechnologyTM, EPS-isolatie en een laag geplaatste beglazing. De daklichten zijn compatibel met VELUX ACTIVE met NETATMO en bediening via de VELUX-app, waardoor smarthome-integratie en de bediening een fluitje van een cent is. Bovendien biedt het design een uitstekende geluidsreductie, hetgeen dat zowel een gezonder als een stiller binnenklimaat creëert. 

De ramen beschikken ook over een aantal belangrijke veiligheidsvoorzieningen. Het gelaagde glas aan de binnenzijde voorkomt aanzienlijke breukpogingen. Het buitenglas is gehard met afdichtingsmiddel, waardoor het dakraam zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden veerkrachtig is. 

Belangrijkste voordelen voor montagebedrijven

Het raam (met een garantie van 10 jaar) heeft een robuuste kwaliteit en gebruiksgemak voor montagebedrijven dankzij de volgende geoptimaliseerde montagekenmerken:

  • Inschroefmoeren om het raam veilig en probleemloos met een kraan naar het dak te hijsen
  • Voorgeboorde gaten en één torxmaat voor alle schroeven om tijd te besparen
  • Accessoires op zonne-energie, zonder kabels
  • Ingebouwde motor en vooraf gekoppelde wandschakelaar en regensensor
  • Vooraf vervaardigde, bijpassende voeringen voor een moeiteloze binnenafwerking van topkwaliteit
  • Bestellingen komen in aanmerking voor VELUX Rewards. Kijk op velux.nl/rewardsvoor meer informatie.

De daklicht met vlak glas is beschikbaar vanaf 628,10 EUR excl. BTW en de daklicht met gebogen glas vanaf 752,90 EUR excl. BTW. Kijk voor meer informatie op www.velux.nl/lichtkoepel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details