Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ventana specialist in speciale kozijnvormen

Ventana specialist in speciale kozijnvormen

Ventana levert al meer dan 25 jaar speciale kozijnen, zoals getoogde kozijnen, schuine kozijnen , vouwwanden en hefschuifdeuren. Door de jaren heen, is Ventana uitgegroeid tot marktleider op het gebied van speciale kozijnvormen. In Vreden, Duitsland, vlak bij de nederlandse grens, wordt al jarenlang geproduceerd voor de europese markt.

Op 2 productielocaties in Vreden werken meer dan 250 medewerkers dagelijks aan allerlei speciale vormen. Of het een korfboog is in kunststof of een vouwwand in aluminium, voor Ventana is dit dagelijks werk. Hierin ligt ook de kracht van het familiebedrijf. Waar bij vol geautomiseerde procductiebedrijven de focus ligt op een zo optimale mogelijke workflow. Is bij Ventana juist de focus op speciale elementen gelegd. De productie is compleet ingericht op een combinatie van handwerk en automatisering van kleine tot grote series. Een bijkomende voordeel is de calculatie zekerheid en know how die Ventana biedt. Het calculeren van specials, blijft voor de calculatie afdeling lastig. Ook is er relatief gezien veel foutkans en een vaak extra belasting voor inkoop m.b.t. van het inkopen van speciaal beslag. Hierdoor is Ventana een welkome aanvulling voor kozijnfabrikanten. Ventana neemt de specials uit handen en de fabrikant heeft hierdoor tijd voor eigen productie. Alle profielen en beslag worden door Ventana zelf besteld.

Door het verwerken van alle gangbare profiel- en beslagsystemen, krijgt de klant hierdoor een product die geheel volgens eigen wensen is gemaakt. Lasafwerking, rubberkleur, ontwatering etc. worden in samenspraak met de fabrikant op elkaar afgestemd. Hierdoor ziet de eindklant geen verschil in product. Voor de nederlandse en vlaamse markt, werkt een team van 3 personen die dagelijks de klanten van advies voorziet. Uiteraard in het nederlands. Alle producten worden uitgeleverd met eigen transport.

Om de stijgende vraag aan te kunnen, wordt er door Ventana geinvensteerd in nieuwe machines, uitbreiding van de productiehal en het aannemen van personeel. Hiermee kan Ventana ook in de toekomst aan de vraag van speciale elementen voldoen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details