01:42
19-03-2018

Ventana verbindt – al meer dan 20 jaar

Ventana beveelt zichzelf aan als partner van kunststof kozijn producenten en wordt met haar producten op de Fensterbau Frontale 2018 op acht andere stands gepresenteerd.

In hal 5, op stand 5-104, op een oude vertrouwde locatie, zal Ventana haar producten tentoonstellen op ongeveer 130 vierkante meter tijdens de Fensterbau Frontale 2018 – speciale ramen en kunststof hef-en-schuifdeuren, talrijke technische voorbeelden en gedetailleerde tekeningen. Daarnaast zullen Ventana-producten worden beoordeeld bij acht andere cabines.

Levende partnerschappen
Aan de overkant van de Gealan-standaard valt een vrij grote lift-en-schuifdeur in Schema C op, terwijl de Gealan S9000 hef-en-schuifdeur is ontworpen als een ontwerpvariant. Daarnaast presenteert Gealan Ventana gebogen ronde ramen om te laten zien hoe veelzijdig kunststof ramen zijn. Samen met haar partner Hautau zal Ventana een barrièrevrije lift-en-schuifdeur presenteren in het Rehau Synego-systeem op de ift Rosenheim beursstand, die is uitgerust met de nieuwe e-motorfitting inclusief app-gebaseerde bediening van Hautau. Het bedrijf Siegenia toont een hef- en schuifdeur in het systeem Premidoor 76 Lux met draaivijzels en soft-close-uitrusting van Ventana. Het bedrijf Stadur, dat zich richt op aanvullende producten en sandwich-elementen u.a. gespecialiseerd in de bouwsector, toont met twee patroonhoeken geproduceerd door Ventana hoe een sterk geïsoleerde basisverbreding voldoet aan de eisen voor hittebescherming. Op het HeldA-hok tonen de assemblageprofessionals meerdere keren per dag een lift-slide-door-assemblage op een PremiDoor 76 vervaardigd door Ventana.

Het feit dat Ventana’s producten op verschillende locaties op de beurs aanwezig zijn, is geen toeval. Kort gezegd zou je kunnen zeggen: de kracht van Ventana komt door nauw samen te werken met haar systeempartners en klanten. Omgekeerd, de inrichting en het profiel van de fabrikanten Ventana waarderen als een van de weinige gespecialiseerde bedrijven die in staat is om te bouwen in de steeds complexere systemen voor high-end speciale ramen. Voor de eerste keer toont Ventana een Rehau SYNEGO hef / schuifdeur op zijn eigen standaard als Schema D met twee verschillende beslagvarianten. De moderne architectuur spreekt Ventana aan met een PremiDoor 76 Lux, die bijzonder uitdagend is als een hoek van 90 °.

Bovendien wordt een nieuwe hardwaretechnologie van het bedrijf Hautau op de deur getoond. Twee complexe ronde vensters tonen het nieuwe VEKA 76-profiel en in het systeem Profine 76 AD wordt een complexe ronde gebogen voordeur met koppelingsverbinding gepresenteerd. Over complexiteit gesproken: dat wat technisch mogelijk is bij raamconstructie is niet zonder veel moeite voor elke raamfabrikant haalbaar. Omdat in het speciale gebouw geen enkel element is zoals het andere. Uitgebreide opkomende oplossingen, speciale inrichtingen met gebogen venster vormen, de stijgende raamgewichten of de complexe architectuur van de hedendaagse kamer profiel – die allemaal vereist specifieke en geavanceerde oplossingen Daarom richt Ventana zich ook op detail tijdens de beurspresentatie van dit jaar. Er zijn slechts een paar geselecteerde exposities, zowel op het gebied van schuifdeuren en gebogen venstervormen. Hiervoor is een sterke technologie sector: patroon hoeken opkomende oplossingen, talrijke spoor versies voor speciale toepassingen, oplossingen voor de toegankelijkheid of accessoires maken duidelijk rond het speciaal venster: Ventana richt zich op de komende fensterbau frontale op haar unique selling point: voor elke klant, het bedrijf alleen het product geproduceerd voldoet aan de normen en eisen van elke klant.

Profiel partners

HAWGOOD