Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Verbeterd inzetgebied met uitzonderlijke performanties

Verbeterd inzetgebied met uitzonderlijke performanties

Galicube 150 is toepasbaar op elk eurogroef-profiel. Vergeleken met de huidige versies veranderen enkel de scharnieren en de schaar, terwijl de basisset en alle andere aanvullende accessoires ongewijzigd blijven. Daardoor zijn deze perfect geïntegreerd met alle andere bestaande artikelen te gebruiken zijn. Natuurlijk is dit ook met behoud van de trengellat-maten en met gebruik van de bekende verwerkings- en ponsmachines.

Galicube 150 biedt een 3D-verstelling aan, horizontale, aandruk- en hoogteverstelling, nog uitgebreider en effectiever voor bijvoorbeeld zware vleugels. De nieuwe scharnieren, altijd in geëxtrudeerd aluminium en dus geanodiseerd, behouden de afmetingen en esthetiek van de vorige versies.

Ook nieuw is de zamak contraplaat van het onderscharnier voor een nog sterkere en nauwkeurigere bevestiging op het profiel. Een andere bijzonderheid van Galicube 150 is de bovenste scharnierpen, uitgevoerd in  hoogwaardig staal en bevestigd door middel van een metrische schroef (in plaats van de fixatie-clips bij de vorige systemen).

Galicube 150 heeft onlangs de Duitse RAL-certificering behaald voor een capaciteit van 150 kg, en de certificering voor corrosiebestendigheid in graad 5. De Galicube 150 is tevens SKG** gekeurd.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details