Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Verwachte groei in 2024 ten opzichte van 2023: 30 á 40%      
Doorsnede RenoS9000® profiel serie R4.

Verwachte groei in 2024 ten opzichte van 2023: 30 á 40%      

Baanbrekend renovatieprofiel én verborgen scharniersysteem stoten door in de markt

KUFA Raamsystemen uit IJmuiden staat in Nederland al jaren bekend om zijn innovatieve (en zelfs: baanbrekende!) producten in de kozijnenindustrie. Voor 2024 wordt dan ook een aanzienlijke groei van 30 tot 40% verwacht voor zowel het renovatieprofiel RenoS9000® als het verborgen scharniersysteem InviKu®. “Het is het bewijs dat we de juiste investeringen hebben gedaan”, zegt Didier Holslag in IJmuiden. “Onze partners en klanten zien dat deze twee producten uitstekende oplossingen zijn voor de uitdagingen waar de markt voor staat.”

Samen met Didier zet vakblad Profiel als eerste nog eens de bewezen voordelen van beide producten nog eens goed op een rij. 

Inviku verborgen scharnier systeem met patent.

Over de RenoS9000®  

Er zijn meerdere argumenten die de keuze voor dit renovatieprofiel volop rechtvaardigen en die renovatieprojecten uiteindelijk efficiënter én rendabeler maken. Didier: “Zo is een belangrijk voordeel de naadloze integratie in bestaande bouwstijlen zonder dat er ingrijpende aanpassingen aan de gevel noodzakelijk worden. Hierdoor blijven binnenmuren en stucwerk intact. Dit betekent minder overlast voor bewoners. Bovendien is het profiel toepasbaar op verschillende soorten ramen en deuren, waaronder draaikiepramen, voordeuren, achterdeuren enzovoort.”

Het innovatieve karakter van RenoS9000® wordt verder versterkt door de KOMO-gecertificeerde HVL-verbindingen, wat zorgt voor een betrouwbare en duurzame montage. Dit leidt tot hogere efficiëntie in productie en montage, resulterend in lagere kosten en kortere levertijden. “Dit is vanzelfsprekend geen overbodige luxe in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Je hebt minder monteurs of installateurs nodig om een renovatieprofiel te plaatsen.”

Over InviKu®     

Het InviKu® scharniersysteem biedt esthetische en functionele voordelen, zoals een strakke, naadloze afwerking en een verbeterde inbraakwerendheid met een SKG-2 certificering. Didier: “Het systeem is eenvoudig te monteren, wat resulteert in snellere installatie en minder faalkosten, wat een aanzienlijke meerwaarde biedt voor aannemers en installateurs. Ook voor dit scharniersysteem verwachten we dit jaar een flinke groei in de markt.” 

Volgens Didier voldoen beide producten dus aan een grote behoefte van de markt, die kampt met hoge faalkosten, inefficiënte renovatieprocessen, schaarste aan goed gekwalificeerde arbeidskrachten en de behoefte aan duurzame oplossingen. RenoS9000® en InviKu® bieden dan ook concrete antwoorden op deze problemen. “Dankzij de innovatieve technologieën die we hebben ontwikkeld, kunnen renovatieprojecten sneller, efficiënter en met minder overlast voor bewoners worden uitgevoerd. Bovendien dragen deze oplossingen bij aan de verduurzaming van woningen en minder afval, wat in de huidige tijdgeest van groot belang is.”

De combinatie van het ontwikkelen van innovatieve producten, het lef om daar stevig in te investeren en een vooruitstrevende visie op hoe de markt zich ontwikkelt, maakt dat KUFA Raamsystemen een belangrijke speler blijft in de kozijnenindustrie. Didier tot slot: “RenoS9000® en InviKu® zijn oplossingen die inspelen op de behoeften van de moderne renovatiemarkt. Met hun verwachte groei in 2024 bevestigen ze hun positie als toonaangevende innovaties in de kozijnenindustrie. Wij zien het dan ook als onze uitdaging om steeds met duurzame, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen de markt te veroveren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details