Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Volledige reeks screens op zonne-energie
Fixscreen Solar

Volledige reeks screens op zonne-energie

Geen breek- en kapwerk meer

Om de binnentemperatuur tijdens zomerse periodes onder controle te houden, zijn screens niet meer weg te denken uit moderne woningen. Ook bij renovatie worden ze steeds vaker meegenomen. Met een compleet aanbod aan screens op zonne-energie biedt Renson een toekomstgerichte oplossing, zonder ingrijpende werkzaamheden. 

Topfix Solar

De Fixscreen Solar is intussen al goed bekend als praktisch en duurzaam voorbouwscreen voor verticale ramen. Met de Fixscreen Minimal Solar is ook al een tijdje een Solar-variant voor minimalistische ramen beschikbaar. Dat Renson deze reeks actief verder uitbouwt en sterk in de markt zet, is geen toeval. 

“Wie zijn bestaande woning beter wil wapenen tegen oververhitting wordt soms afgeschrikt door het ingrijpend breek- en kapwerk om ritsscreens te installeren”, zegt productmanager Isabelle Braet van Renson. “Ook het idee van opzichtige ‘screensbakken’ is niet bepaald aantrekkelijk. Onze aandacht voor esthetiek en optimale integratie in de architectuur kwam al aan die laatste wens tegemoet. De sturing op zonne-energie maakt dan weer komaf met het boren voor een elektriciteitsdoorvoer.”

Pionier in duurzaam wooncomfort

Als sterke partij in de sector staat innovatie bij Renson voorop. Denk daarbij aan onder meer een energiezuinige werking, lange levensduur en meerwaarde voor het wooncomfort. Deze lopen als een rode draad door het gamma heen. De Solar-reeks past dan ook perfect binnen deze missie. Met zijn zonnecel helpt deze screen energie besparen. Een extra dus, bovenop de vele uren dat er geen energieverslindende airco moet draaien om de temperaturen in huis op een comfortabel peil te krijgen.

Solmate

Nieuw: Topfix Solar

De nieuwe Topfix Solar is het sluitstuk van het Solar-gamma. De zenitale zonwering – voor horizontale ramen, zoals dakvensters, veranda’s of lichtstraten – biedt een doeltreffende en stijlvolle oplossing voor dakvensters, veranda’s en lichtstraten. Voortaan dus ook met een sturing op zonne-energie. Zeker op daken is de keuze voor een Topfix Solar een voordeel. Je hoeft de dakbedekking namelijk niet te onderbreken om een stroomkabel door te voeren. Zo vermijd je heel wat risico’s en geniet de eindgebruiker van een vlotte en stofvrije installatie.  

Een echte slimme sturing

De nieuwe Renson Solmate-sturing bedient screens automatisch op basis van de persoonlijke voorkeuren van de bewoners en de meest actuele clouddata. Zo voeg je een slimme sturing toe aan de screens zonder extra domoticasysteem of sensoren. Dat betekent altijd een lekker frisse woning, zonder dat bewoners er zelf omkijken naar hebben. De Renson Solmate is beschikbaar vanaf juni.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details