Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
WE HELPEN NIET ALLEEN TIJDENS DE FEESTDAGEN. VERANTWOORDELIJK ZAKENDOEN VOLGENS ALUPROF

WE HELPEN NIET ALLEEN TIJDENS DE FEESTDAGEN. VERANTWOORDELIJK ZAKENDOEN VOLGENS ALUPROF

Ecologie, ondersteuning van het bedrijfsleven en de gemeenschap en educatie van de jongsten zijn de terreinen waarop merken met een grote invloed op de markt dynamisch moeten opereren. De toonaangevende fabrikant van aluminium systemen ALUPROF maakt deel uit van deze belangrijke verandering.

Bewust merk

ALUPROF SA is een fabrikant van raam- en deur-, poort- en rolluiksystemen van hoogwaardig aluminium. Het heeft zijn activiteiten ook in het buitenland ontplooid, waardoor het een van de leiders in de Europese industrie is geworden. Tijdens het ontwerp- en maakproces van nieuwe oplossingen richt het merk zich niet alleen op de ontwikkeling van zijn producten, maar ook die van zijn personeel en de omliggende gemeenschap. Dankzij de complete en doordachte samenwerking bieden de producten comfort en veiligheid in de gebouwde objecten. ALUPROF wil bewust handelen en focust daarom op ecologische en innovatieve oplossingen die een gezond klimaat creëren tijdens het hele exploitatieproces van een gebouw. Naast het moderniseren van de productlijn is het merk trendsettend door deel te nemen aan initiatieven om de ontwikkeling van zijn team te ondersteunen. Het belangrijkste doel is het steunen van de mensen die het bedrijf maken – van medewerkers tot architecten die de systemen gebruiken.

Ondersteuning voor bedrijven

Naast het bepalen van de productietrends dienen marktleiders ook kleinere bedrijven en de binnenlandse markt te ondersteunen. De bewuste keuze voor de hoogwaardige oplossingen waarmee we werken, heeft een positieve impact op de Poolse economie. Om mensen aan te moedigen om binnenlandse materialen te gebruiken, nam ALUPROF deel aan de overheidscampagne “Koop bewust – kies een POOLS PRODUCT”. Om de actie op internet te verspreiden, is een reeks infographics en speciale materialen gemaakt voor de sociale netwerken van het merk.

Het bedrijf staat niet alleen voor technologie en innovatie, maar ook voor de mensen die het bedrijf maken. ALUPROF richt zich niet alleen op zijn eigen ontwikkeling, maar ook op die van zijn klanten en stelt daarom het volledig gedigitaliseerde platform Alu-Digital ter beschikking. Bedrijven die constructies maken met behulp van de oplossingen van het merk hebben toegang gekregen tot een volledige catalogus met oplossingen en een database met aanvullend scholings- en instructiemateriaal. Tijdens het implementatieproces van de nieuwe technologie kunnen partners ook rekenen op technische ondersteuning en hulp van ALUPROF-specialisten. Alu-Digital is onderdeel van het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf en het streven naar een groene industrie. De volledige digitalisering van de database maakte het mogelijk om te stoppen met de gedrukte versies van de catalogus, en bedrijven die het systeem gebruiken hebben moderne computers gekregen met software om ze te bedienen.

Voor een betere start

ALUPROF doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als bewust bedrijf onderneemt het activiteiten die de omringende gemeenschap helpen. Het merk ondersteunt de activiteiten van de stichting van Grupa Kęty voor de kinderen van Podbeskidzie. Deze organisatie is patroon van kinderen uit kindertehuizen en opvoedingshuizen, biedt hen toegang tot onderwijs en legt de basis voor een goede start in het volwassen leven. Het biedt ook de mogelijkheid om werkervaring op te doen en helpt na het verlaten van de centra bij het vinden van een baan en het zelfstandig worden. De Stichting heeft een programma opgezet voor ontwikkeling door sport- en kunst “S jak Sztuka” [de K van Kunst]. Vanaf het begin is het motto “Voor een betere start”, omdat ieder kind gelijke kansen in het leven verdient.

Tijdens de pandemie

2020 is ongetwijfeld een jaar vol uitdagingen. ALUPROF wil als bewust merk de veiligheid van zijn medewerkers waarborgen door alle locaties te voorzien van beschermkappen, maskers en de nodige veiligheidsmaatregelen. Het is ook belangrijk om de echte helden in de frontlinie, nl. de zorgverleners, te ondersteunen. Het filiaal van het bedrijf in Goleszów heeft zich beziggehouden met de productie en distributie van beschermkappen die onder andere werden geleverd aan de organisatie Caritas van het bisdom Bielsko-Żywiec. ALUPROF heeft ook ziekenhuizen in Bielsko-Biała financieel gesteund. Het Ziekenhuis voor besmettelijke ziekten in Tychy en de ambulancedienst in Bielsko hebben elk 200.000 PLN [ca. € 45.000] gekregen en het Provinciaal Ziekenhuis en het Kinderziekenhuis in Bielsko-Biała, het Provinciaal Ziekenhuis in Opole, het Gewestelijk Ziekenhuis in Chrzanów en het Openbaar Klinisch Ziekenhuis nr. 2 in Szczecin hebben ook directe financiële steun ontvangen. De verstrekte financiële steun maakte het mogelijk om de nodige apparatuur en middelen aan te schaffen om de veiligheid van patiënten en medewerkers van medische instellingen te waarborgen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

… is het motto dat ALUPROF op elk niveau van zijn bedrijf vergezelt. Van productie tot sociale initiatieven, het bedrijf wil bewust invloed uitoefenen op de gemeenschap die het bedrijf mede vormgeeft. Naast het creëren van trendsettende innovaties, geeft de fabrikant vooral een goed voorbeeld aan de hele branche: zo hoort een bewust merk eruit te zien. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details