Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Wees welkom op Polyclose. Toekomstgericht bouwen kun je concreet laten zien

Naamloos-1
Aeres Hogeschool, Almere. (Beeld: Dirk Verwoerd)

Tekst | Susan Moonen/Chris Elber

Beeld | Kawneer, Dirk Verwoerd

23 augustus 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Relaties ontmoeten, oplossingen tonen en naamsbekendheid vergroten: het zijn de voornaamste doelstellingen tijdens Polyclose, de tweejaarlijkse vakbeurs in Gent. Het voor 31 augustus en 1 en 2 september geplande evenement biedt een overzicht van alle bewegende elementen aan gevels. Ook Kawneer Nederland, ontwerper, ontwikkelaar en verkoper van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels, geeft acte de présence. 

Hoog isolerend raam- en deursysteem, zowel cradle-to-cradle als passiefhuis gecertificeerd. (Beeld: Kawneer)

Of het nu gaat om veiligheid, comfort of een laag energieverbruik, opdrachtgevers vragen steeds vaker om kwaliteit en vooral zekerheid. “Onze uitvoerig geteste en gecertificeerde totaaloplossingen die daaraan bijdragen, tonen we tijdens Polyclose”, zegt Rob Huvers namens Kawneer Nederland BV. “Daarnaast introduceren we onze hagelnieuwe huisstijl met de centrale slogan ‘Building Legacies’. Want dát is wat we doen: met onze gevelsystemen bouwen we wereldwijd mee aan de meest iconische gebouwen.”

Toekomstgerichte oplossing 

Grondstofschaarste, klimaatverandering, focus op gezondheid en verstedelijking zullen de gebouwde omgeving richting de toekomst danig veranderen. Tegen het decor van de klimaatdoelstellingen en CO2-reductie biedt Kawneer verschillende producten die dankzij de hoge isolatiewaarde de energieprestatie van gebouwen positief beïnvloeden. Eén daarvan is de nieuwe AA 5110 schuifpui in stolpuitvoering met het unieke thermoblock. Daarnaast zijn diverse Kawneer-producten cradle-to-cradle gecertificeerd: hét bewijs van duurzaamheid en circulariteit. “Om aan de eisen qua veiligheid, comfort en gezondheid te voldoen, bieden we tal van praktische en gecertificeerde oplossingen voor onder meer geluidsreductie, brandveiligheid en inbraakwerendheid”, vertelt Huvers. “Daarmee is Kawneer klaar voor de toekomst.”

Eenvoud 

Kawneer staat bekend om de modulaire aluminium systemen voor ramen, deuren en gevels. Ongeacht of er gekozen wordt voor hoog isolerend, inbraakwerend of brandwerend: de vormgeving blijft gelijk. “Dit levert de gevelbouwer voor wat betreft productie en voorraad de nodige winstpunten op”, aldus Huvers.   

Registreren voor POLYCLOSE 2022?
Gebruik deze code: PE10106285 

POLYCLOSE – STAND 218

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details