Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
WICTEC 50: duurzame vliesgevel uit gerecycleerd aluminium

WICTEC 50: duurzame vliesgevel uit gerecycleerd aluminium

WICTEC 50 vliesgevel: duurzame geveltechnologie uit gerecycleerd aluminium
Aluminium kan eindeloos gerecycleerd worden zonder kwaliteitsverlies. De WICTEC 50-serie is het eerste aluminium gevelsysteem dat minimaal uit 75% post-consumed aluminium bestaat. Uniek binnen de sector en meteen een echte duurzame oplossing voor toekomstige generaties.

WICTEC 50 beantwoordt aan de hoge eisen van de hedendaagse architectuur binnen een ecologische balans en combineert met een brede esthetische vrijheid zowel de eigenschappen van zonwering, ventilatie, veiligheid (brand, inbraak, e.a.) alsook akoestiek.

Deze innovatieve oplossing kreeg dan ook net als andere WICONA-systemen het cradle-to-cradle zilver certificaat.

WITEC 50
Sterker nog, volgens de DIN EN 13830-norm, garanderen de testresultaten van het WITEC 50-systeem een AE-classificatie met betrekking tot de luchtdoorlatendheid. De WITEC 50-oplossing is volgens dezelfde norm geclassificeerd als RE 1200 met betrekking tot afdichtingen, en is bestand tegen windstoten van 2000/-3000 Pa.

Een ander technisch kenmerk van de WITEC 50-oplossing voor gevels is de sterke akoestische isolatie, wat voor gebouwen waaraan hoge eisen gesteld worden een fundamenteel onderdeel is om het welzijn en de tevredenheid van de klanten te waarborgen. Dit WICONA-model voor gevels biedt een akoestische isolatie van Rw (C ; Ctr) = 47 (–1; –4) dB.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details