Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Wij maken de verbinding’
Begin volgend jaar Introduceert Henderson het vernieuwde en zeer krachtige Husky schuifdeursysteem voor binnendeuren.

‘Wij maken de verbinding’

In 2021 vierde P C Henderson haar 100-jarig jubileum. In plaats van terug te blikken op 100 jaar toewijding en innovatie in schuif- en vouwdeurbeslag en railsystemen, kijkt Business Unit Manager Nederland Rene van den Biggelaar graag vooruit. “Volgens het motto ‘Henderson maakt de verbinding’ willen wij nog meer dan voorheen focussen op samenwerking. Zowel met dealers, verwerkers als particuliere klanten”, vertelt hij. “Naast een uitgebreid advies en (project)ondersteuning is snelle levering uit voorraad hiervoor essentieel. Ook zetten we steeds meer in op maatwerk.”

Evolve Magnetic biedt gebruikers eenvoud én gemak.

“Eigenschappen waar P C Henderson sinds jaar en dag om bekend staat, zijn een uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Bovendien onderscheiden wij ons door een uitgebreide kennis en service”, aldus Van den Biggelaar. “Dankzij een eigen verkoopkantoor in Nederland en een groot voorraadmagazijn kunnen we klanten snel en uitgebreid van dienst zijn. Als organisatie zijn we trouw én transparant. We ondersteunen zowel dealers, verwerkers als particulieren om het beste product voor hun toepassing te specificeren. Om hier zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven, komen we graag al in een vroeg projectstadium aan tafel.”

Focus op maatwerk en samenwerking

Van den Biggelaar merkt dat, naast de standaard producten, steeds meer behoefte ontstaat aan maatwerk. Zo wordt op dit moment een bestaand schuifdeursysteem projectspecifiek aangepast, met afwijkende maatvoeringen én patronen.

“Voor de komende 100 jaar willen we onze dienstverlening op dit vlak nog verder verruimen”, vertelt hij. “Hiervoor zoeken we actief de samenwerking met de markt. Waar hebben klanten behoefte aan? En hoe kan Henderson hierin ondersteunen? Dit leidt vaak tot verrassende initiatieven.”

Als voorbeeld noemt hij de houten vouwwanden in miniatuuruitvoering, die recent voor een dealer zijn ontwikkeld. “Dankzij deze vouwwanden kan de dealer onze producten én hun toepassingsmogelijkheden nog beter zichtbaar maken voor zijn klanten. Volgens diezelfde ambitie wordt op korte termijn ook een stalen vouwwand geïnstalleerd op onze locatie in Bladel, waarvan al onze klanten gebruik kunnen maken.”

Noviteiten voor 2022

“Wij ondersteunen dealers graag bij het inrichten van hun winkel. Ook bieden wij maximale ondersteuning op de werkvloer”, aldus Van den Biggelaar.

“Bijvoorbeeld wanneer nieuwe producten voor het eerst gemonteerd worden. Op onze website vinden dealers en verwerkers tal van rekenprogramma’s, waarmee zij eenvoudig en snel onze producten kunnen samenstellen en op basis waarvan zij klanten nog beter kunnen adviseren. Van de ­meeste producten zijn BIM-modellen beschikbaar. Daarnaast ontwikkelen we onze producten continu. Zo hebben we het afgelopen jaar ons kommen- en grepenassortiment uitgebreid met nog meer modellen en kleurafwerkingen. Begin volgend jaar introduceren we bovendien ons vernieuwde en zeer krachtige Husky schuifdeursysteem voor binnendeuren, dat nog grotere deurgewichten tot 120 kilogram kan dragen en een nog betere, soepelere én stillere loop garandeert. Ook komen we met een verbeterd elektrisch schuifdeursysteem op basis van magnetische velden, die zeer eenvoudig geïnstalleerd en via een app aangestuurd kan worden. Hiermee bieden we onze klanten én hun eindgebruikers nog meer eenvoud en gemak, zonder in te boeten aan de vertrouwde hoge kwaliteit én lange levensduur die men van Henderson mag verwachten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details