Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Wij organiseren bedrijven

klaes-kopieren

19 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Voor de specialisten van Klaes betekende de deelname aan Polyclose opnieuw een mogelijkheid om fabrikanten van ramen, deuren, gevels en veranda’s uit België en Nederland te demonsteren hoe hun software-oplossingen kunnen helpen om de organisatie te optimaliseren.

Zo stelde de firma de nieuwste versies van de programma’s premium, professional, vario en trade voor, maar was er ook ruimte voor andere pakketten. Klaes web – webshop, webtrade, webtracking en webbusiness – is de digitale brug die veel firma‘s willen ‘bouwen’ vanuit de lokale software naar hun klanten en medewerkers.

Dankzij de intelligente Klaes DMS Integration kan men op een eenvoudige manier alle gearchiveerde documenten en mails terugvinden, omdat deze automatisch per klant en project geklasseerd en gefilterd worden.

Klaes 3D wordt vandaag gebruikt voor de productie van elementen voor gevels en serres, vrijstaande pergola’s, terrasoverkappingen, luifels, dakkapellen, schuifsystemen in glas, relingen en hekken. Om complexe elementen tijdens de verkoopfase ‘levensecht’ te kunnen voorstellen, presenteerde Klaes een nieuwe augmented reality-oplossing. Met deze uiterst eenvoudige tool kan een verkoper de woning virtueel uitbreiden met bijvoorbeeld een serre. De indrukwekkende visualisatie wordt op een tablet of smartphone weergegeven. De klant kan vrij in de serre rondlopen, de knooppunten gedetailleerd bekijken en door de glaspartijen naar buiten kijken.

Meer informatie kunt u vinden op: www.klaes.de

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details