Anti-manipulatieknop. | 7000er

00:43
17-07-2020

WILKA breidt het SKG-gecertificeerde productassortiment uit

Anti-manipulatieknop en vluchtdeursloten 7000-serie

Sinds begin maart zijn de anti-manipulatieknop en de vluchtdeursloten uit de 7000-serie van WILKA goedgekeurd voor de Nederlandse markt. Met SKG-certificering voldoen beide producten aan de hoge veiligheidseisen die in Nederland verplicht zijn voor toepassing in o.a. buitendeuren.

“Met de voortdurende ontwikkeling van onze producten voor de Nederlandse markt komen we niet alleen tegemoet aan de toenemende vraag van klanten uit Nederland. Het is ook in lijn met onze eigen ambitie om te voldoen aan de steeds hogere en andere landspecifieke veiligheidseisen voor onze producten”, legt Jaap Nuijen, Area Sales Manager Nederland bij WILKA, uit.

“We zijn des te meer verheugd dat we nu aan de hoge SKG-testvoorschriften voor deze twee nieuwe WILKA-producten hebben kunnen voldoen.”

Naast de anti-manipulatieknop en de vluchtdeursloten uit de 7000-serie omvat het WILKA-productassortiment een groot aantal andere producten die zijn goedgekeurd voor de Nederlandse markt in overeenstemming met de SKG-eisen.    


Over WILKA Schließtechnik GmbH

WILKA Schließtechnik GmbH is een familiebedrijf van de zesde generatie in de sloten- en beslagindustrie in Velbert. Als fabrikant van sloten, cilinders, hoofdsleutelsystemen en elektronische toegangsoplossingen beschikt WILKA over meer dan 17.000 m² productieruimte en een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. WILKA werd opgericht in 1865 en heeft ongeveer 300 mensen in dienst en genereert een jaarlijkse omzet van meer dan 30 miljoen euro.

Tekst en beeld: WILKA Schliesstechnik

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: WILKA

Profiel partners