Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
WILKA ontmoet virtuele realiteit
WILKA Schließtechnik GmbH gebruikt zijn virtuele beursstand niet alleen voor de digitale productpresentatie. Het creëert ook interactieve ervaringen voor bezoekers.

WILKA ontmoet virtuele realiteit

Daarom wordt overal gezocht naar alternatieve mogelijkheden. Dit geldt ook voor beurzen. WILKA Schließtechnik GmbH uit Velbert vertrouwt hier op virtual reality-toepassingen.

Sinds begin november hebben klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid om zich op de virtuele WILKA-beursstand te informeren over productinnovaties en verdere ontwikkelingen. “Onze virtuele beursstand is niet zomaar een digitale kopie van onze echte beursstand”, zegt WILKA-directeur Robert Schlieper. “De virtuele realiteit maakt het ook mogelijk om voor de bezoeker denkbeeldige ervaringen te creëren die niet anders ervaren kunnen worden”. Het spectrum reikt van rondleidingen op de beursstand tot virtuele WILKA-medewerkers en bestuurbare 3D-productgraphics. In tegenstelling tot echte beurzen zal de virtuele beursstand van WILKA Schließtechnik niet alleen voor een beperkte periode open zijn. Het zal permanent beschikbaar zijn, als showroom, voor alle klanten en geïnteresseerden en zal ook voortdurend worden uitgebreid. “Beurzen hebben altijd een goed platform geboden voor het uitwisselen van informatie over de markt en het presenteren van productinnovaties”, legt Robert Schlieper uit. “Met onze virtuele beursstand willen we onze klanten en geïnteresseerden de mogelijkheid bieden om zich ook in deze moeilijke tijden gemakkelijk te informeren over onze producten en ontwikkelingen. En dit op een interactieve manier, beknopt en in één oogopslag.

Geïnteresseerden hebben toegang tot de virtuele WILKA-beursstand via de link https://messeNL.wilka.de. WILKA Schließtechnik GmbH informeert regelmatig over productinnovaties op de virtuele beursstand in haar nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details