Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
WILKA presenteert de nieuwe slotenserie 8000 op Polyclose 2022 
Jaap Nuijen, Area Sales Manager Nederland.

WILKA presenteert de nieuwe slotenserie 8000 op Polyclose 2022 

Op de Polyclose in Gent, België presenteert WILKA Schließtechnik GmbH aan bezoekers innovaties en ontwikkelingen op het gebied van sloten, cilinders en elektronische sluittechniek. Als bijzonder hoogtepunt op de beurs toont WILKA de nieuwe slotenserie 8000 – meerpuntssloten met vluchtdeurfunctie. “Naast de mogelijkheid om de WILKA-oplossingen eindelijk één op één aan de bezoekers te tonen en de mogelijkheid te bieden om onze producten zelf te ervaren, staat het langverwachte persoonlijke contact en de professionele uitwisseling van informatie bij ons hoog in het vaandel”, verklaart Jaap Nuijen, Area Sales Manager Nederland bij WILKA.

Noodstroomvoorziening en een gemotoriseerde ontgrendeling van het zelfvergrendelende meerpuntsslot.

Serie 8000 – de meerpuntsvergrendeling met vluchtdeurfunctie

Met de nieuwe meerpuntssloten van de serie 8000 met vluchtdeurfunctie completeert WILKA haar assortiment sloten voor profieldeuren met enkelvoudige en meerpunts sloten voor enkele en dubbele vluchtdeuren. Het productassortiment bestaat uit meerpuntsvergrendelingen met sleutelbediening en vluchtdeurfunctie, serie 8600, en de zelfvergrendelende versie met vluchtdeurfunctie, serie 8700.

Mechanische cilinders

Van standaardcilinders tot cilinders in het eigen profiel van de klant of als sluitsysteem, tot en met hoog beveiligde cilinders, WILKA heeft voor elke deursituatie de juiste oplossing. Hoogtepunten zijn hier het SI6 hoofdsleutelsysteem als conventioneel/verticaal systeem, of 3VS in het keersleutel systeem. De speciale kopieerbeveiliging van de sleutels garandeert de eigenaar dat alleen de gewenste sleutels voor dit systeem in omloop zijn. De systemen zijn verkrijgbaar in alle veiligheidsniveaus en zijn dus geschikt voor zowel de voordeur van een woning als ook voor complexe sluitsystemen van een bedrijfspand.

De WILKA Serie 8000.

easyApp elektronische toegangsoplossing

Op het gebied van elektronische sluittechniek presenteert WILKA talrijke producten die voldoen aan de verschillende eisen die aan een elektronische toegangsoplossing worden gesteld. Het gaat onder meer om elektronische cilinders, elektronische lezers en elektronische identificatiemedia zoals transponders, kaarten of smartphones. Er zijn verschillende softwarepakketten, zoals easyApp, beschikbaar voor de bediening van de systemen. Deze smartphone-oplossing is net zo geschikt voor de voordeur van een eengezinswoning als voor kleinere bedrijfs- of kantoorpanden.

Een eenvoudige app voor smartphones met de besturingssystemen Android® en iOS® kan door de gebruiker worden gedownload in de desbetreffende app store. easyApp-cilinders vereisen een programmeerkaart als extra veiligheidscriterium en om de programmering via de smartphone te bevestigen. Een smartphone kan kleine systemen (tot 25 deuren / 250 gebruikers) als beheerder beheren en toegangsrechten individueel toekennen. De laatste 1.000 gebeurtenissen (toegang, poging tot toegang door onbevoegden, programmeerbewerkingen) worden met datum en tijd in de cilinder gedocumenteerd en kunnen via de smartphone worden opgeroepen. 

Gratis toegangsbewijs

Via polycloseNL.wilka.de kunnen geïnteresseerde professionals een gratis toegangsbewijs via WILKA verkrijgen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details