Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
XL screen: strak doekbeeld tot 7 meter breed

XL screen: strak doekbeeld tot 7 meter breed

Nabeschouwing Fensterbau

Op Fensterbau Frontale pakte Renson breed uit. En wel in de meest letterlijke zin van het woord, want met de 7 meter brede Fixscreen had het bedrijf een ware blikvanger in huis. De geïnteresseerden zullen wel nog even moeten wachten voordat deze XL screen op de markt is. “Maar we verwachten dat we de Fixscreen vanaf 2025 kunnen leveren”, zegt Roel Berlaen, persverantwoordelijke van Renson. 

Met deze naadloze en 7 meter brede gigant heeft Renson de grenzen binnen de zonwering opnieuw verlegd, weet Roel. “Wij konden al screens tot 6 meter breed maken, maar dankzij onze knowhow en de ervaring via specifieke projecten zijn wij er nu in geslaagd om tot 7 meter te gaan. Dankzij de robuuste zijgeleiders levert ook die breedte toch steeds een strak doekbeeld op.”

In een tijd dat solar ‘hot’ is, trok ook de Fixscreen Solar, waarbij dankzij de zonnecel op de doekkast geen bekabeling meer nodig is, veel bekijks. Als kers op de taart presenteerde Renson de Topfix Solar. “Deze biedt nu ook een solaroplossing voor horizontale ramen, zoals dakvensters, veranda’s en lichtstraten. Hiermee wordt onze Solar-reeks vervolledigd.”

Als instapmodel bij uitstek presenteerde Renson ook nog de Fixscreen Go. “Dit is een windvaste verticale screen met de gekende Renson-kwaliteit, maar voor een toegankelijker budget”, besluit Roel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details