Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Zelfklevende folies: duurzame meerwaarde voor uw vastgoed

Zelfklevende folies: duurzame meerwaarde voor uw vastgoed

De surface solutions van FrontShield uit Eindhoven geven ieder vastgoedobject een nieuw, eigentijds gezicht. Ongeacht of het nu gaat om decoreren, renoveren of restylen: de speciale zelfklevende folies voorzien uw in- en exterieur altijd van een duurzame en frisse look. In elk gewenste kleur.

De hoogwaardige, zelfklevende kunststoffen van FrontShield kunnen op verschillende ondergronden kunnen worden aangebracht. Binnen én buiten. Bovendien is een breed scala aan folies leverbaar: renovatiefolie, deurfolie, kozijnfolie, interieurfolie, veiligheidsfolie, privacyfolie, inbraakwerende folie, zonwerende folie, inbraakvertragende folie, FrontShield heeft het in huis!

Een van de foliesystemen in detail.

 

Exterieur

Montage is mogelijk op gevelelementen met een eenvoudige detaillering, zoals aluminium en kunststof kozijnen of volkern- en inerte panelen. Wat de toepassing ook is: FrontShield staat voor een snelle en duurzame oplossing, kostenbesparend en met een minimum aan overlast tijdens het aanbrengen.

Interieur

De unieke foliesystemen voor binnen zijn decoratief en superveelzijdig. Door gebruik te maken van deze speciale films is het mogelijk om de meest uiteenlopende elementen te behandelen, zoals kozijnen, deuren, wanden en kasten. Uni-kleuren, metallics en zelfs houtprint: zowat alles is mogelijk. Ook kunnen fullcolour graphics worden aangebracht, zodat een specifieke look wordt gecreëerd die de uitstraling van uw merk of bedrijfsnaam versterkt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details